ESSENCE GET YOUR GLITTER ON! GLITTER PRIMER// 01 TRANSPARENT + LOOSE GLITTER// 03 LIFE OF THE PARTY & 08 B-DAZZLED

by - studenoga 14, 2018

Glitter, odnosno šljokice su nešto čemu ja ne mogu odoljeti tako da sam bila apsolutno oduševljena time što Essence u svojoj ponudi ima nove glittere, jer, iako ih volim, ne nosim ih često i ne želim za njih izdvajati puno novca, a znamo da je Essence za to idealan. Ako vas zanimaju dojmovi o ovim proizvodima i isplati ih li se kupiti, nastavite čitati!



Glitter primer dolazi u malenoj i simpatičnoj bijeloj tubici s dizajnom koji odlikuje Get your glitter on kolekciju, a koji se meni sviđa. Ima duguljasti dozator kojime se vrlo lako i bez problema proizvod dozira. Unutar tubice nalazi se 10 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja, a možete ga kupiti u DM-u i Mulleru po cijeni od 25,90 kn.


Proizvod je vrlo kremast i bez mirisa. Tekstura odnosno gustoća proizvoda varira od vanjske topline, što znači da ako je toplo, proizvod će biti rjeđi i malo vodenastiji, dok ako je hladno, proizvod će biti gust. Duochrome je, odnosno presijava se iz sedefasto bijele u ružičastu boju, no ta boja nije intenzivna. Lijepo se nanosi i razmazuje te se suši i ne ostaje ljepljiv. Glitter se preko ovoga primera malo dulje nanosi jer nije jako ljepljiv, pa je potrebno malo duže rada, što i nije veliki problem, a jednom kada glittere nanesete, on stoji bez problema dok ga ne skinem i ne opada. Ovaj primer volim koristiti i kao primer za shimmerasta sjenila koja se uz ovaj proizvod ne truse, ne preslikavaju i ne blijede satima.




Glitteri dolaze u čvrstom pakiranje sa staklenim dnom i plastičnim poklopcem na odvrtanje. Sviđa mi se prozirno dno jer bez problema možete razlikovati glittere ukoliko ih imate više u kolekciji. Možete ih kupiti u DM i Mulleru (Muller ima veći izbor, tako da ovaj brončani možete kupiti samo tamo). Unutar ambalaže nalazi se 2 grama proizvoda koji će dugo trajati, a cijeni im je 25,90 kn.


U svojoj kolekciji imam dva glittera:

  • 03 Life of the Party- krupniji šareni glitter koji me podsjeća na konfete. Ovaj glitter je po mome mišljenju bolji za neke kreativnije lookove ili maškare.
  • 08 B-Dazzled- sitna glitter hladnije brončane nijanse. Vrlo nosiv, nosila sam ga na rođendan prijateljice i cijeli noć se uz primer držao bez problema.



Za kraj mogu reći da su ovi proizvodi odlični i jako sam zadovoljna njima te ih svakako pogledajte ukoliko ne želite potrošite puno novca na glitter primere i volite glittere. 

Jeste li isprobali glitter primer ili glittere iz Essence linije Get your glitter on? Volite li glittere i koristite li ih u svome make up-u?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari