CATRICE GLAM & DOLL VODOOTPORNA MASKARA

by - studenoga 17, 2018

Nekako sam uvijek izbjegavala Essence i Catrice maskare jer u prošlosti nisam imala dobra iskustva s njima, no nedavno mi je trebala vodootporna maskara, a o Glam&Doll liniji čula sam samo riječi hvale i odlučila sam isprobati upravo vodootpornu Glam&Doll maskaru. Ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!


Maskara dolazi u uskom i čvrstom sjajnom plavom pakiranju odlične kvalitete. Četkica je gumena i zaobljena sa sitnim iglicama koje lijepo ubuhvate svaku trepavicu. Iglice su duže s gornje, a kraće s donje strane, tako da ju lako možete koristiti i na donjim trepavicama, a za to koristim kraće iglice. Unutar tubice nalazi se 10 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci od otvaranja, a možete ju kupiti u svim drogerijama po cijeni od 31,90 kn.

Sastav: ISODODECANE, CERA ALBA (BEESWAX), AQUA (WATER), NYLON-12, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, BISABOLOL, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM HYDROXIDE, FARNESOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES).


Maskara je iznimno crna i vodootporna te na trepavicama traje cijeli dan, a preživjet će i suze i donekle i vodu. Upravno zbog iznimne trajnosti, teže se skida, no s uljima ili dvofaznim odstranjivačima neće biti problema. Ne trusi se i ne razmazuje što mi je iznimno važno i što me iznenadilo jer je to inače glavni problem kod Essence i Catrice maskara. Lijepo razdvaja trepavice, produljuje ih i daje malo volumena.



Za kraj mogu reći da je ova maskara odlična i pozitivno sam iznenađena njezinom kvalitetom jer zadovoljava sve kriterije koje tražim- lijepo produljuje trepavice, daje im volumen i ne lijepi ih te je iznimno trajna, ne trusi se i ne razmazuje. Čista petica i jedna je od najboljih maskara koju sam do sada isprobala!

Jeste li isprobali Catrice Glam&Doll maskaru? Koja je vaša najdraža maskara?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari