NEW IN #12

by - listopada 24, 2018

Evo nas u još jednom new in postu u kojemu ću vam pokazati što sam kupila tijekom vremena od prošlog istoimenog posta. Da ne duljim s uvodom, ako vas zanima što je novo kod mene, nastavite čitati!



Na jednoj Bipinoj vikend akciji kupila sam nešto dekorative, tako da se kod mene našao Essence All About Matt! transparentni matirajući puder koji sam i prije koristila i super mi je, Catrice Iconails lak za nokte u nijansi 16 Cloud Nine, divne sive nijanse i odlične trajnosti te Catrice Glam&Doll maskara u vodootpornoj verziji koja me potpuno oduševila, a o kojoj ćete vrlo uskoro moći čitati i vidjeti kako izgleda na mojim trepavicama. Kupila sam i nešto Wet'n'Wild noviteta, odnosno novu nijansu njihovog hvaljenog Megaglo highlightera u nijansi Blossom Glow koji jako volim, predivne je formule, divno izgleda na koži, a ova nijansa je jako posebna te Coloricon paletu sjenila u nijansi Rose in the Air koji je pravo malo otkriće, a o oba proizvoda uskoro ide post.


Balea matirajuća antibakterijska krema je nešto novija u ponudi DM-a, pa sam ju odlučila isprobati i vidjeli je li bolja od prijašnje, vrlo slične verzije. Garnier Invisible roll on sam kupila jer mi je trebao novi dezić, a verziju u spreju jako volim, no ovoga puta sam odlučila biti bolja prema okolišu i našem ozonskom omotaču i koristiti ovakvu roll on verziju. Aveo odstranjivač laka za nokte u plavoj verziji sam kupila jer onaj s lubenicom ne mogu pronaći, no dobar mi je i ovaj.


Pošto u zadnje vrijeme nosim vodootporne maskare, odlučila sam isprobati Balea ulje za čišćenje lica koje odlično obavlja svoj posao i s kojime sam trenutno vrlo zadovoljna, no više nakon što ga pošteno istestiram. Babylove Sensitive baby puder kupila sam ponovno i ponekad ga znam koristiti za baking jer mi je okej i nisam primjetila nekakvu posebnu razliku između njega i puder u prahu. Odlučila sam malo promijeniti šampone za suho pranje i isprobati nešto novo za razliku od Batiste šampona koje inače koristim i kupila Nivea Fresh Revive za tamnu kosu i za sada me nije baš oduševio no moram ga još malo koristiti. Kupila sam i Essence Metal Shock kremasto sjenilo u nijansi 02 Stars&Stories, a riječ je predivnoj ružičastoj metalik nijansi s puno sitnih sjajnih čestica. Sjenilo izgleda predivno, odlično je pigmentirano i dugotrajno.


Ponovila sam kupnju Eveline Pure Control gela za lice koji funkcionira odlično na mojoj mještovitoj koži i koji jako volim. Kod mene se našao i Trend it up korektor iz limitirane kolekcije Evernudes u nijansi 010 za koji sam kada sam došla kući i swatchala, mislila da neće biti dobar jer mi se činio nekako gumenast, no na kraju me oduševio koliko je lagan na licu, kremast, lako se blenda i lijepo prekriva. Nijansa je također odlična i svijetla. Kupila sam i Essence Get your glitter on! glitter u nijansi 03 Life of the Party koji je izlazio iz asortimana i podsjeća me na konfete te mislim da će biti super za neke kreativnije lookove ili maškare. Posljedni na slici je Look by Bipa Metal Vision lak za nokte u nijansi 020 No Not Gold- divan metalik lak koji je za razliku od intenzivno zlatne bočice više bakren ili boje staroga zlata, ali divno pigmentiran, metalik bez šljokica i poprilično dobre trajnosti.


DM ima novi brend LVLY koji me privukao predivnim dizajnom, tako da sam kupila tonik, masku za lice i balzam za usne koje testiram i uskoro javljam dojmove.


Kupila sam i nekoliko proizvoda koji su izlazili iz Essence asortimana, a riječ je o predivnom šljokičastom laku za nokte Holo Rainbow u nijansi 04 Holo Love koji izgleda prekrasno na noktima, no trajnost mu nije jača strana i Comouflage 2u1 puder u nijansi 10 Ivory Beige koji mi je super, lijepo prekriva, odlično izgleda na koži i nijansa je svijetla i odlično mi odgovora, no voljela bih da je malo trajniji. Balea Beach Style slani sprej za kosu sam kupila kako bi mojoj prirodno, blago valovitoj kosi dao više definicije i valovitosti i bio mi je super u tu svrhu i spasi me stiliziranja kose toplinom kada mi se to neda.


Kupila sam i još jedan primjerak Essence Metal Shock kremasto sjenilo u nijansi 04 Supernova jer me prethodno kupljeno sjenilo u ružičastoj nijansi oduševilo, no moram priznati da me ovo pomalo razočaralo jer, iako je lijepe nijanse i puno sjajnih šljokica, nekako je slabije pigmentacije i poluprozirno. Trebao mi je novi balzam za usne tako da sam ponovila kupnju Biobaza Bee Balm s kakao maslacem i karamelom koji mi je super, lijepo njeguje i odlično miriše.


Obnovila sam i neke omiljene preparativne favorite, a riječ je o Nivea micelarnom šamponu za normalnu do masnu kosu, CV pjenu za čišćenje lica i Cien Tropical Summer aqua sprej. Svi proizvodi su odlični i jako ih volim.


Iskoristila sam DM-ouv akciju na proizvode za kosu, no nisam kupila ništa posebno, već L'Angelica šampon za regulaciju vlasišta koji mi je bio dobar te dva Balea regeneratora- jedan za oštećenu kosu i jedan za sjaj kose. Balea regeneratori su mi sasvim dobri, posebno za tu vrlo povoljnu cijenu.


Dok sam čekala na blagajni u DM-u vidjela sam Essence Metal Shock pudere za nokte za 5 kn i mogu reći da su me oduševili, daju divan metalik sjaj. Nijanse koje sam ja uzela su 03 I'm so fancy i 04 a Touch of Vintage. Ako ih vidim još negdje, sigurno kupujem još nijansi.


Kupila sam i Body&Soul spužvicu za make up koja me razočarala, no o tome ću pisati u zasebnome postu te CV Face 24 h hidratantnu kremu jer mi je trebala nova krema i htjela sam isprobati nešto novo. Nisam ju još isprobala, ali javim dojmove čim isprobam!

I to su svi proizvodi koji su se nedavno našli kod mene, a čime ste se vi počastili nedavno?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari