FAVORITI LISTOPADA 2018.

by - listopada 31, 2018

Još jedan mjesec je došao svome kraju, tako da su na red došli i još jedni mjesečni favoriti. Ako vas zanima kojih sam to 5 proizvoda posebno voljela ovoga mjeseca, nastavite čitati!



Nivea Intensive Care krema za ruke- odlična krema koja je divno njegova moje ruke, prepoznatljivog mirisa Nivee, koji jako volim i vrlo simpatičnog pakiranja. Krema je nešto gušća, no dosta brzo se upija u ruke, nije masna, a odlično ih njeguje.

Garnier Fructis Hair Food Banana maska za kosu- pruža odličnu njegu kosi i čini ju mekom i lepršavom, a usto miriše predivno, kao banane, a miris se neko vrijeme zadržava u kosi.


Maybelline Fit Me! korektor u nijansi 05- korektor zbog kojega sam malo zapostavila svoj voljeli Catrice Liquid Camouflage. Nešto je rjeđi i lakši o Catrice korektora te daje nešto slabije, no i dalje odlično prekrivanje koje volim, kao i vrlo svijetlu nijansu i efekt na koži!

Golden Rose Soft&Matte tekući ruž za usne u nijansi 102- Golden Rose tekući ruževi moji su omiljeni, a nova linija me također oduševila jer je toliko lagana na usnama, da uopće ne osjetite da nosite ruž, a pigmentacija, postajanost i nijansa su odlični. Ruž koji obožavam nositi kako svaki dan, tako i u posebnijim prigodama.

Catrice Glam&Doll vodootporna maskara- vrlo povoljna maskara koja me je oduševila! Trajnost je fenomenalna te lijepo produžuje trepavice i daje mi nešto volumena. Uskoro ćete moći čitati više o njoj.

I to bi bili moji listopadski favoriti, a koji su vaši?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari