BALEA BEACH STYLE SLANI SPREJ ZA KOSU

by - kolovoza 20, 2018

Inače ne volim sređivati svoju kosu i to mi je strašno naporno, no moja kosa je takva da zahtijeva ili ravnanje ili kovrčanje što nije baš najzdravije za kosu. Ljeti mi je to najgore raditi jer mi je strašno vruće pa to uređaji koji toplinom stiliziraju kosu još pojačavaju, a zbog tih istih vrućina efekt nije baš dugotrajan. Stoga sam ovo ljeto odlučila uživati u heatless rutini oblikovanja kose u kojoj sam bila poprilično uspješno, a posebno zasluge idu upravo ovom Balea proizvodu. Ako vas zanima više, nastavite čitati!


Balea slani sprej za kosu dolazi u plavo - narančastom pakiranju s nekoliko morskih detalja i vrišti ljeto. Bočica na sebi ima odlični rasprišivač koji lijepo nanosi proizvod na vašu kosu. Unutar bočice nalazi se 200 ml proizvoda koji ćete platiti 16,90 kn. Proizvod je veganski.

Prozirna tekućina je vrlo intenzivnog mirisa manga ili breskve, ne mogu odrediti, no ne zadržava se baš u kosi. Balea kaže da proizvod sadrži morsku sol te da daje izgled kose kao s plaže ostavljajući mat, morkse pramenčiće, a ujedno i njeguje i hidratizira kosu.

Proizvod koristim na gotovo cijeloj dužini kose, no izbjegavam vlasište. Obilnije ga našpricam na kosu posušenu ručnikom i ostavim da se kosa prirodno osuši. Moja kosa je prirodno valovita, a ovaj sprej pomaže u postizanju tih valova i oni izgledaju upravo kao s plaže. Ne znam kako bi proizvod djelovao ako vam je kosa potpuno ravna. Kosa je mat, a bojim se da bi zbog alkohola u sastavu mogao isušiti kosu, što kod mene nije slučaj jer koristim puno ulja i maski. Ovaj proizvod volim koristiti i kako bih kosi dala malo teksture ukoliko ju kovrčam figarom.

Sve u svemu, ovaj proizvod je postao moj obavezni ljetni proizvod i uistinu ga često koristim. Žao mi je što ne mogu ubaciti slike jer trenutno nisam kod kuće i dosta postova je napisano unaprijed, tako da ćete mi zasada morati vjerovati na riječ.

Jeste li isprobali Balein slani sprej za kosu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari