EMPTIES #13

by - lipnja 20, 2018

Ponovno je vrijeme za još jedan post o potrošenim proizvodima jer se vrećica u koju ih skupljam napunila. U ovome postu ćete vidjeti samo preprativu koju sam potrošila dok dekorativa dolazi uskoro jer sam marljivo potrošila popriličan broj dekorativnih stvarčica. Ako vas zanima što sam to potrošila, duboko se zavalite i nastavite čitati. 



Duchesse blazinice možete vidjeti u svakom empties postu jer ih jako volim. Vrlo su povoljne, a kvalitetom odlične!

Ebelin blazinice sam dobila uz nekakvu knjižicu s kuponima u Dm-u pa ne znam kolika im je cijena, no vjerujem da su pristupačne. Kvaliteta im je super i jako su mekane, najmekše do sada. Možda ih ponovno nekada kupim.


Cien Lady 2 jednokratne britvice su mi bile sasvim u redu za posao koji su obavljale i vjerujem da ću ih ponovno kupiti.

Cien spužva za kupanje mi je super stvar i potrošila sam ih već nekoliko. Gornja strana je nježna dok s donjoj možete napraviti nešto jači piling. Nova je već u uporabi, a još jedna u zalihama.


Avon Clearskin Pore&Shine Control gel za čišćenje lica sam imala i prije, ali je ovo novija, preforumulirana verzija, Vrlo je gelast i sadrži sitne piling čestice. Bio mi je okej i lijepo je očistio kožu, no nije najdraži koji sam ikada isprobala. Možda bih ponovila kupnju.

Avon Clearskin Pore&Shine Control maska za lice je odlična, lijepo očisti kožu i pore i ostavlja ju čistom, mekanom i glatkom. Moram jedino napomenuti da je ova maska malo jača, što ja volim kod glinenih maski, tako da je dobra hidratacija nakon nje neophodna i ne preporučam prečestu uporabu. Kupnju ću sigurno ponoviti.


Garnier dvofazna micelarna voda je odlična, pogotovo jer mi u posljednje vrijeme, oči zbog alergija na pelud znaju suziti pa koristim vodootpornu masku i tada je ova micelarna idealna, iako ju koristim i za običan make up. Malčice je masnjikava, ali ja nakon svake uporabe micelarne vode preporučam umivanje. Nije mi iritirala kožu niti oči. Iznimno je djelotvorna i potrebno je malo proizvoda, a pakiranje je veliko pa će vam dosta dugo potrajati. Jako ju volim i nova je već u uporabi.

Biobaza Bee Balm karite maslac&avokado je odličan za njegu suhih usana. Bogat je i hranjiv, ali nije mastan, više je voštane teksture. Lijepo njeguje usne, ne ostavlja čudan okus i osjećaj na usnama. Trenutno imam nekoliko balzama kod sebe, ali ću ovaj kupiti ponovno u budućnosti.

Mixa Hyalurogel Light krema za lice je moj favorit! Vrlo lagana i brzo upijajuća, a iznimno hidratantna i njegujuća, a nije masna. Koristim ju pretežno za dnevnu njegu, iako ju nekada koristim i preko noći, a odlična je i ispod make up-a. Nova je već u uporabi!


Eveline Facemed+ pročišćavajuća maska za lice s aktivnom ugljenom mi se nije pretjerano svidjela, za moj ukus je malo prenježna i daje preblag učinak čišćenja. Mislim da bi mi bolje odgovarala u zimu, kada mi je koža pomalo suša. Uskoro ću vam pisati više o njoj. Kupnju ponovim možda u hladnije doba godine.

Eveline Expert C Vitamin maska za lice mi je posebno zanimljiva svojim mirisom i formulom. Miriše kao naranče, narančaste je boje i prepuna šljokica koje se malo teže skidaju. Ipak ova maska mi se svidjela jer koža uz nju izgled svježije i ljepše.

Afrodita Why Extra Hydration maska za lice je odlična hidratantna maska uz koju je vaša koža predivno hidratizirana te izgleda svježe i plumpy.


Garnier sheet maske- Aqua Bomb, Relaxing, Comfort su nedavno dobile svoj post, pa svakako pogledajte ako vas zanima. Iako postoje podijeljena mišljenja, ja ove maske poprilično volim. Pružaju odličnu hidrataciju s kratkotrajnijim efektom, koža izgleda lijepo i svježe te je glatka i meka na dodir. Zbog glicerina u sastavu, meni su odlične i ispod make up-a. Moj favorit je Aqua Bomb, dok mi se Comfort najmanje svidjela.


Nivea micelarni šampon za normalnu do masnu kosu je moj omiljeni šampon, Odličnog je mirisa koji se neko vrijeme zadržava na kosi, izvrsno čisti kosu, ostavlja ju čistom i svježom 2-3 dana. Malo isušuje no ništa pretjerano. Novi šampon je već u uporabi.

Batiste Tropiacal mini šampon za suho pranje sam dobila uz neku Dm knjižicu s bodovima. Veliki sam obožavatelj Batiste šampona za suho pranje, a ovaj još nisam isprobala i mislim da će se naći kod mene i u full size pakiranju. Odlično odmasti kosu i da joj volumena. Bijeli trag se lako makne češljanjem. Miris kokosa je fenomenalan i to je još jedan plus!

L'Oreal Elsece Extraordinary Clay tretman prije pranja kose je proizvod koji me pomalo razočarao i jedva sam se natjerala potrošiti ga. Na mojoj kosi ne radi ništa, već ju u kombinaciji s određenim šamponima još više zamasti i izgleda spljošteno. S Nivea šamponom jer još i radio donekle okej posao, no kupnju neću ponoviti.


Pantene Pro-V Moisture Reneval regenerator u pjeni mi je bio skroz zanimljiv proizvod i sviđaju mi se ovakvi noviteti. Regenerator je bio okej i pružaju je nekakvu srednju hidrataciju, voljela bih da je bio malo jači. Kupnju možda ponovim.

Garnier Fructis SOS Repair regenerator je odličan, jedan od najdražih regeneratora ikada i najdraži iz Garnier Fructis linije! Pruža odličnu hidrataciju i ostavlja kosu mekanom i lepršavom te uz njega kosa nekako bolje izgleda. Formula je vrlo bogata, no nije masna (iako ga nisam koristila na vlasištu). Kupnju ću sigurno ponoviti!

Balea sprej za zaštitu kose od topline proizvod koji se često može naći kod mene, a jedna bočica mi se poprilično dugo traje, iako moram priznati da sam ga na neko vrijeme malo zaboravila. Ugodnog je mirisa i ne znam djeluju li ovakvi proizvodi, no nije na odmet koristiti ga.


L'Angelica gel za tuširanje s pamukom i bijelim mošusom je odličan. Nenametljivog no ugodnog mirisa, bogate formule, koje ne isušuje, već bih čak i rekla da je blago hidratantna. Stvara bogatu pjenu. Velika bočica će vam dugo potrajati, a nije niti skup. Jedan od mojih omiljenih gelova za tuširanje čijuću kupnju sigurno ponoviti.

Aveo I like Pina Colada gel za tuširanje mi je bio sasvim okej, jer meni gotovo svi gelovi za tuširanje odgovaraju. Aveo gelovi su inače odličnog mirisa, tako da niti ovaj nije izuzetak, vrlo je ugodan i svjež. Ukoliko imate problem sa isušivanjem kože, ovaj bi ju mogao isušiti. Kupnju ću vjerojatno ponoviti.

Rexona Motionsense Active Shield Fresh antiperspirant mi je bio okej, drži vas suhima, ne iritira i kontrolira neugodne mirise, no ipak mi nije postao najdraži. Kupnju možda ponovim.


Oriflame La Praline krema za ruke dolazi u preslatkom pakiranju i predivnog je mirisa. Nešto je rjeđe formule i lijepo hidratizira, no mislim da postoje i bolje kreme u istom cjenovnom rangu. Mislim da je bila dio limitiranog izdanja i da se ne može više kupiti.

Balea maska za stopala je mnogima omiljen proizvod, no ja baš i nisam oduševljena. Pruža neku srednju hidrataciju, a bolji efekt postižete ako ju nosite duže vrijeme s čarapama. Kupnju možda ponovim.

Aveo odstranjivač laka za nokte s lubenicom je jedini odstranjivač laka za nokte koji koristim. Vrlo povoljan, a djelotvoran i ne smrdi jako. Novi je već u uporabi!

I to bi bili moji preparativni potrošeni proizvodi, a uskoro stiže i post s dekorativom. Što ste vi u zadnje vrijeme potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari