ESSENCE VOLUME HERO MASKARA

by - svibnja 16, 2018

Inače ne kupujem Essence maskare, jer mi se općenito nisu pokazale najdugotrajnijima, posebno jer mi oči često znaju suziti. Ipak, ova nova maskara mi je zapela za oko, posebno zbog ovog zanimljivog pakiranja i kupila sam ju na slijepo, ne znaju niti kakvu četkicu ima. Kakvi su moji dojmovi nakon popriličnog broja korištenja, saznajte u nastavku!


Maskara dolazi u duguljastoj sjajnoj crnoj tubici s nekoliko ružičastih detalja (sastav nije naveden) i holografskim dijelovima, a upravo su me ti holografski dijelovi naveli na kupnju. Ambalaža je odlične kvalitetno i čvrsto se zatvara. U ambalaži se nalazi 7 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Možete ju kupiti u svim drogerijama, po cijeni od 25,90 kn.


Četkica je nešto veća i gumena te ima sitne "iglice". Kupi vrlo malo proizvoda i meni nije baš najdraža, jer je potrebno nanošenje više slojeva kako bi se postigao veći volumen, no znam da postoje ljudi koji vole ovakve četkice i ako vi pripadate toj skupini, četkica će vam se svidjeti.



Maskara je malo gušća i vrlo crna. Nije mokra i vrlo brzo se suši na trepavicama. Na trepavicama izgleda vrlo prirodno, nanosi se u vrlo tankom sloju, odlično razdvaja trepavice i lijepo ih produži. Daje vrlo slab volumen. Na trepavicama izgleda vrlo prirodno. Upravo zbog toga nije mi najdraža jer ja volim nešto dramatičnije trepavice i želim da mi maskara produži trepavice i da im volumen te da traje cijeloga dana. Kada smo kod trajnosti, ona je okej, na trepavicama stoji cijeloga dana, no lagano se trusi, što ne volim. Ako vam suze oči, maskara će se razmazati, što je očekivano jer maskara nije vodootporna. Lako se skida. Na slikama ispod možete vidjeti kako moje trepavice izgledaju samostalno i s maskarom.



Sve u svemu, maskara me nije pretjerano oduševila, a nije mi niti pretjerano razočarala, već samo malo. Četkica nije moja omiljena, sviđa mi se kako produžuje trepavice, no voljela bih da daje veći volumen i da se ne trusi. Mislim da se ova maskara neće dugo zadržati kod mene, već ću ju proslijediti nekome tko voli prirodnije trepavice. 

Jeste li isprobali Essence Volume Hero maskaru? Koja je vaša omiljena maskara?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari