GARNIER FRUCTIS REGENERATORI// SOS REPAIR, GROW STRONG, OIL REPAIR 3

by - svibnja 19, 2018

Garnier je prije nekog vremena izbacio novu liniju proizvoda za kosu, a ja sam odlučila isprobati nekoliko jer volim isprobavati različite proizvode za kosu, pogotovo kada dolaze u ovakvim šarenim i veselim ambalažama. Ako vas zanimaju moji dojmovi o ovim regeneratorima, nastavite čitati. 

Prije nego počnem s recenziranjem regeneretora, želim reći kako koristim regeneratore. Koristim ih prilikom svakog pranja kose, što je svaki drugi dan i to na donjoj polovici kose, nikada na gornjem dijelu i tjemenu. Držim ih na kosi 5-10 minuta i zatim isperem. I to je to!


Svi regeneratori dolaze u veselim raznobojnim ambalažama izrađenima od čvrste plastike i neće se raspasti prilikom korištenja. U ambalaži se nalazi 200 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, Možete ih kupiti u svim drogerijama i dosta prodavaonica mješovite robe po cijeni od otprilike 20 kn. Svi regeneratori su bijele boje i guste teksture. Lako se nanose, kosa ih lijepo upije i lako se ispiru.


SOS Repair dolazi u narančastoj ambalaži i namijenjen je oštećenoj kosi.

"Obnavlja površinu vlasi i ispunjava pukotine nastale vanjskim djelovanjem. Jednogodišnja površinska oštečenja su obnovljena nakon samo 3 uporabe."

Regenerator ima blagi ali vrlo ugodan miris koji se neko vrijeme zadržava na kosi. Ovaj regenerator najviše odgovara mojoj kosi, pruža mi najveću njegu i s njime mi je kosa najmekša. Usto je jako lepršava i zaglađenija i nekako sjajnija. Ne bih rekla da obnavlja kosu, jer to nisam primijetila niti u takve stvari vjerujem, no nekako se nadam da će neki od brojnih proizvoda za kosu djelovati po tome pitanju.



Grow Strong dolazi u zelenoj ambalaži, a namijenjen je jačanju kose.

"Jača kosu, vraća joj snagu i punoću, kosa je otpornija od korijena i sjajna sve do vrhova."

Regenerator ima intenzivniji miris jabuke, vrlo ugodan i zadražava se na kosi neko vrijeme. Miris ovog regeneratora mi je najdraži! Lijepo omekšava i pruža nešto jaču hidrataciju, od Oil Repair 3, no nije jako hidratantan. Kosa je meka, lepršava i laka i rekla bih i mrvicu sjajnija. Što se tiče jačanje kose, moram reći da ništa takvo nisam primijetila, kosa je ostala jednaka, no opet nisam ga koristila na tjemenu, no opet mislim da ne bih napravio ništa posebno. Ne daje volumen kosi.




Oil Repair 3 dolazi u žutoj ambalaži, a namijenjen je suhoj i oštećenoj kosi.

"Spaja korisna svojstva 3 ulja za njegu: masline, avokada i karite i triglicerida, poznatih po svojim njegujućim svojstvima za nahranjenu i sjaju kosu. Rezultat: nahranjene, meka i sjajna kosa!"

Miris ovog regeneratora je vrlo blag, no ugodan. Pruža srednju hidrataciju i omekšava kosu, a ne masti ju dodatno. Ostavlja kosu mekom i lepršavom, no ne zagladi ju. Nisam primijetila da je kosa sjajnija.


I to bi bilo to, ja sam jako zadovoljna ovim regeneratarima i svi mi odgovaraju, no ako bih morala birati favorita, to bi bio SOS Repair jer pruža, po meni najbolju njegu i kosa mi je najmekša i najljepše izgleda s njime.

Jeste li isprobali Garnier Fructis regeneratore? Što koristite za hidrataciju kose?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari