GLOW ON BUDGET: TOP 3 HIGHLIGHTERA DO 60 KUNA

by - travnja 11, 2018

Highlighteri su ljubav! Neizostavan su dio moje svakodnevne make up rutine, daje prelijepi svježi izgled koži i poseban su dodatak svakom make up-u. A što je bolje od toga da odličan proizvod kupite po vrlo pristupačnoj cijeni, rekla bih ništa. Zato sam vam u današnjem postu odlučila predstaviti 3 odlična highlightera po cijeni do 60 kn, kako biste mogli imati odličan highlighter za koji nećete izdvojiti cijelo bogatstvo. Također želim napomenuti da su ovi higlighteri namijenjeni nešto svijetlijoj koži, do mogle bi ih nositi i osobe s nešto tamnijom kožom. Ako vas zanima koji highlighteri su moji najdraži highlighteri, nastavite čitati!



I Heart Makeup highlighter u nijansi Goddess of Faith (recenzija)
Highlighter dolazi u preslatkom kartonskom pakiranju u obliku srca, koje je poprilično glomazno, no meni ne smeta. Možete ga kupiti preko Pink Pande (link na proizvod) po cijeni od 53 kn. Količina proizvoda koja se nalazi unutar kutijice je 10 grama, a rok trajanja je 12 mjeseci. Highlighter je baked formule, nije pretjerano tvrd, no nije niti pretjerano mekan. Malo se trusi. Zbog svoje formule i pozamašne količine, dosta se sporo troši. Na licu ne izgleda praškasto već daje predivan sjaj, mokrog efekta. Ovisno koliku količinu highlightera nanesete na kist i kakav kist koristite, intenzitet može varirati od vrlo laganog dnevnog make up-a do vrlo intenzivnog highlightera. Nijansa ovog highlightera je nešto svijetlija šampanjac nijansa s primjesima ružičaste, odlična za svaki dan i pristaje uz skoro svaki look. Kada bih morala izabrati samo jedan highlighter koji bih nosila svaki dan, to bi bio ovaj highlighter!


Wet'n'Wild Megaglo highlighter u nijansi Precious Petals (recenzija)
Highlighter dolazi u jednostavnom plastičnom pakiranju koje je poprilično tanko. Nije najkvalitetnije, no koristim ga već neko vrijeme i nije se raspalo, tako da je ipak okej. Ono što me najviše živcira kod ovog highlightera je to što se poklopac otvara samo do pola, no to je vjerojatno samo do mene. Možete ga kupiti u Bipama i DM-ovima koji drže Wet'n'Wild kozmetiku po cijeni od 45 kn po cijeni od 45 kn. Količina proizvoda je 5.4 grama, a rok trajanja je 24 mjeseca od otvaranja. Formula je vrlo mekana i puterasta te trusi najmanje od ova tri.Poprilično sporo se troši. Koži daje poprilično intenzivan sjaj, također wet izgleda. Nijansa je predivna, ružičasto šampanjasta nijansa sa zlatnim odsjajem, i to nešto tamnija nijansa. Pošto sam ja jako svijetla, kako bi ovaj highlighter "prošao" na meni, trebam ga nanositi s nešto lakšom rukom i tada izgleda lijepo. Iako ga nanosim lakom rukom, i dalje je poprilično intenzivan. Highlighter mi je jako drag, jedino bih voljela da Wet'n'Wild u svoju ponudu u Hrvatsku uveze neke svijetlije nijanse, jer je formula ovog highlightera genijalna!


Makeup Revolution Vivid Baked highlighter u nijansi Golden Lights (recenzija)
Highlighter dolazi u ne pretjerano kvalitetnom, glomaznom pakiranju sa zaobljenim čepom. Natpis na poklopcu se pomalo izlizao. Kada je zatvara, ne čuje se onaj klik. Iako pakiranje nije najsretnije, unutar se krije genijalan proizvod koji možete kupiti preko Pink Pande (link za kupovinu) po cijeni od 38 kn. Količina proizvoda koja se nalazi unutar pakiranja je 7.5 grama, s rokom trajanja od 12 mjeseci. Formula ovog highlightera je također baked, nije pretvrda niti premekana. Trusi se poprilično, najviše od navedena tri. Malo je brašnast pod prstima. Malo naglašava teksturu kože. Highlighter je jako pigmentiran, ako se može reći i prepigmentiran i potrebno je biti poprilično pažljiv prilikom nanošenja jer je njime vrlo lako pretjerati. Definitivno daje intenzivan sjaj. Nijansa ovog highlighter je duochrome te izgleda pomalo dosadnjikavo bijelo, na na svjetlu postaje predivna zlatna nijansa. Divan i intentizan highlighter, koji ipak zahtijeva nešto opreznije nanošenje!

Za kraj vam ostavljam nekoliko slika swatcheva ovih divnih highlightera, tako da uživajte u ovim ljepotanima. Swatchevi s lijeva na desno su MUR Vivid Baked highlighter u nijansi Golden Lights, Wet'n'Wild Megaglo highlighter u nijansi Precious Petals te I Heart Makeup u nijansi Goddess of Faith.




Koji su vaši omiljeni highlighteri?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari