PROIZVODI KOJI SU ME RAZOČARALI #2

by - ožujka 03, 2018

Prije dosta vremena sam napisala post o proizvodima koji mi se nisu svidjeli (link na post ako vas zanima) i sada sam odlučila ponovno napisati jedan takav jer se skupilo podosta proizvoda koji su me razočarali, odnosno koji mi se nisu svidjeli. Prije nego započnem s postom, htjela bih samo reći da to što se meni ovi proizvodi nisu svidjeli, ne znači da se neće svidjeti i vama i ako vi neki od ovih proizvoda volite, to je sasvim u redu, jer imamo različite preferencije. Također mi još htjela reći da sve spomenute brendove volim, samo mi nažalost navedeni proizvodi ne odgovaraju. Ako vas zanima više, nastavite čitati.


Essence Liquid Ink vodootporni eyeliner dobio je svoju recenziju ovdje. Tuš je odlično pigmentiran i vrlo je povoljan, ne ja ga osjetima na očima i zateze mi kapke. Uz to puca i runi se.


Balea okoloočna krema s ureom (recenzija) je jako hvaljen proizvod, no meni nije radila ništa. Čak i ako je hidrazitizirala okoloočno područje to je bilo toliko slabo i neprimjetno. Šteta.


Balea losion za tijelo s kokosom i shea maslacem me prvo razočarao zbog svoga mirisa, jer jako volim kokos i razočaram se kada taj kokos ne osjetim. Miris je ugodan, ali nije miris kokosa. Maziv je, ali se dosta sporo upija, što ne volim kod mazalica za tijelo. Usto nije niti pretjerano hidratantan. Ako želite povoljan i dobar losion za tijelo, isprobajte Balea uljni losion, klik ovdje.


Avon Clearskin losion/ tonik protiv mitesera je vjerojatno najveći flop ovoga posta. Užasno smrdi na alkohol, što ne čudi jer mu je alkohol i na prvome mjestu u sastavu. Iako ga nisam nanosila u blizini očiju, od njega su me užasno pekle oči. Također mi je podosta isušio kožu. Još bi mogla nekako i progledati da je nešto po pitanju mitesera ili bilo čega drugoga i radio, ali nije napravio apsolutno ništa, osim isušivanja.


Elseve Extraordinary Clay maska/ tretman prije pranja kose, kao i cijela Extraordinary Clay linija (klik na recenziju) su bili proizvodi od koji sam imala dosta velika očekivanja koja baš i nisu ostvarili. Šampon i nije toliko loš, nije najbolji, ali sam probala i gore, dok me ova maska poprilično razočarala. Čudne je i guste teksture, dosta se teško nanosi te ima intenzivan miris, koji se meni nikako ne sviđa. Trebala ni pomoću u produljenju između pranja kose, dok se moja kosa još brže zamasti ako ju koristim. Poprilično čudno.


Nisam sigurna može li se Balea voda za lice s ružom još uvijek kupiti, no ako se može kupiti, slobodno ju preskočite. Raspršivač je očajan, čudno izbacuje proizvod i nekakvu pjenu. Također ima jako intenzivan miris ruže. Nisam ju baš koristila za lice, već ju ponekad znam koristiti za pojačavanje intenziteta sjenila. Ipak, moram spomenuti da je pakiranje preslatko. I još nešto, nije mi jasno zašto je Dm pokuvao onu običnu vodu s raspršivačem, bila mi je jako draga.


Balea peel-off maska s aktivnim ugljenom me ostavila ravnodušnom. Ima dosta izražen miris alkohola od kojega me peku oči te joj je alkohol dosta visoko u sastavu. Maska ponekad koristim jer mi je zanimljivo skidati ju, no osim pomalo zaglađene kože, nisam primijetila da išta drugo radi.


Le Petit Marseillais Gentle Purifying šampon za masnu kosu me oduševio ovim preslatkim pakiranjem, no na kraju mi se nije svidio jer mi se od njega kosa dosta brzo masti te ju isušuje.Nije najgori šampon koji sam isprobala, ali ima puno boljih.


Syoss šamponi su jedno vrijeme bili moji omiljeni, no mislim da su otkada su na ambalažu stavili sličice žena, promijenili i formulu (ili se meni kosa drastično promijenila). Sve u svemu, ako kosu navečer operem ovim šamponom, ona je već sutradan poslijepodne masna i spremna za pranje. Poprilično loše.


Farmasi All in One CC krema u nijansi Light to Medium je toliko tamna i narančasta i poprilično me razočarala nijansa (ne mogu zamisliti koliko je tek tamna tamnija verzija). Shvaćam da je ovo cc krema, a ne puder, ali nema gotovo pa nikakvo prekrivanje i pomalo mi se nejednako nanosi. Isprobala sam ju jednom, za po doma, upravo zbog neodgovarajuće nijanse i nije baš dugotrajna, iako ja nisam niti bogzna što radila.


Farmasi Velvet Matte tekući ruž za usne u nijansi 106 Chocolate Fame o kojemu sam pisala ovdje, nije toliko loš, no Golden Rose ruževi su mi draži. Nanosi se pomalo nejednako i poprilično brzo nestaje s unutarnjeg ruba usana. Nijansa je dosta hladnija nego što mi se činila u katalogu i na swatchevima, no to ne zamjeram toliko.


Maybelline The Eraser Eye korektor u nijansi Light, o kojemu sam pisala ovdje, nisam mogla dočekati i na kraju me malo razočarao, primjerice Catrice Liquid Camouflage je upola jeftinija, a meni puno bolji. Nijansa Light je svijetlija od dvije ponuđene nijanse, no svejedno pretamna za moju svijetlu put i to mi je najveća zamjerka, a nije me pretjerano oduševio niti djelovanjem.


Victoria Beauty hijaluronski silikonski jastučići za okoloočno područje mi se također nisu pretjerano svidjeli. Nezgodni su za nošenje i stalno padaju, a na mome okoloočnom području baš nešto i ne rade. O njima sam pisala ovdje.
 

Balea vazelin za usne mi se nije svidio niti dosta umjetnim mirisom i teksturom, a nije radio ništa po pitanju njege usana, čak mi se čini i da su trebale više njege, nego ako nisam ništa koristila.


Balea Tropical Coconut šampon za suho pranje na prvu ima vrlo ugodan miris, no kada ga nanosim na kosu, miris postane jako zagušljiv i neugodan. Usto ne radi nekakav poseban posao po pitanju odmašćivanja i osvježavanja kose. Batiste šampon mi je draži.

I to bi bili proizvodi koji su me u posljednje vrijeme razočarali, kao što sam rekla, možda su nekome ovi proizvodi odlični i inače volim ove brendove, no ovi proizvodi mi se nisu svidjeli. Preferencije i osobe se razlikuju. 

Koji proizvodi su va razočarali? Dijelimo li neke jednake?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari