AVON TRUE PERFECTLY MATTE RUŽEVI NA USNE// NOVE NIJANSE: HOT PLUM, WILD CHERRY, ELECTRIC PINK

by - ožujka 05, 2018

Otkad je Avon u svoju ponudu uveo mat ruževe u klasičnom obliku, postali su moji najdraži i najbolji klasični ruževi. Imam nekoliko full size ruževa, kao i gotovo sve nijanse u testerima, tako da sam čim sam sam vidjela da izlaze nove nijanse, morala naručiti i njihove testere. Međutim, nikada nisam pisala o ovim ruževima, tako da ću u ovome postu napisati nekoliko ključnih stvari o ruževima te swatcheve 3 nove nijanse. Ako vas zanima, nastavite čitati. 


Full size ruževi dolaze u crnom mat pakiranju koje je poprilično kvalitetno izrađeno te izgleda jako elegantno. Količina ruža koja se nalazi unutar pakiranja je 3,6 grama, a redovna cijena im je 50 kn, ali su u svakome katalogu sniženi, i cijeni im je većinom između 25 i 30 kn, no kažem, varira od kataloga do kataloga. Ruževi imaju vrlo lagano formulu, ali su lijepo pigmetirani i nećete morati 100 puta prelaziti po usnama kako biste dobili potpunu boju (iako su svijetlije nijanse slabije pigmentirane i potrebno je prijeći dva puta po usnama). Klize po usnama. Nanose se ravnomjerno. Ugodnog su mirisa. Na usnama su jako lagani i nećete ih osjetiti. Mat su, ali ne onako suho mat. Lagano isušuju usne. Na usnama će potrajati 4-5 sati ako ništa ne jedete i ne pijete. Ne suše se u potpunosti, što znači da će se preslikati prilikom pijenja ili ljubljenja. Možete ih nadograditi, stoga ih je vrlo lako popraviti.


U ponudi postoji ukupno 18 nijansi, uključujući i ove 3 nove. Mislim da će svatko pronaći neku nijansu koja njima odgovara. Tri nove nijanse nose nazive: Electric Pink, Hot Plum te Wild Cherry čije swatcheve možete vidjeti na slikama ispod. Moram reći da nijanse u katalogu nisu baš najrealnije prikazane.

Electric Pink- malo slabije pigmentirana nijansa, ljepše izgleda s olovkom ispod. Hladna Barbie pink nijansa.
Hot Plum- odlično pigmentirana i može ju se bez problema nositi bez olovke. Nešto tamnija, ljubičasto, šljivasta nijansa.
Wild Cherry- također odlično pigmentirana, kao i prethodna nijansa. Crvena, ciglasta nijansa.



Kao što sam rekla, ovi ruževi su odlični, kao i nove nijanse. Big lajk!

Jeste li isprobali ove ruževe? Koja vam je najdraža nijansa?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari