ESSENCE PROIZVODI KOJI IZLAZE IZ ASORTIMANA// MINI HAUL+ PRVI DOJMOVI

by - veljače 05, 2018

Dva puta godišnje Essence neke proizvode izbacuje iz svoga asortimana te uvodi neke nove. Moram reći da sam jako uzbuđena zbog novih proizvoda koji dolaze i ne mogu dočekati, ali sam sretna jer sam neke proizvode, i to jako zanimljive proizvode kupila po 9,90 kn. Ako nešto želite kupiti, požurite, a ako vas zanima što sam ja kupila i moje dojmove o tim proizvodima, nastavite čitati. Proizvode koji izlaze iz asortimana možete vidjeti na ovome linku.



Prvi proizvod koji sam kupila je Essence Camouflage 2in1 Make-up&Concealer u nijansi 10 Ivory Beige. Ovaj puder sam već prije koristila i napisala recenziju koju možete pogledati ovdje. Sviđa mi se što je jako svijetao i odlično mi odgovara i mislim da u ovoj liniji svijetle osobe mogu pronaći svoju nijansu, no tamnije osobe su ostale zakinute. Ima srednje prekrivanje koje je nadogradivo, ima polumat finiš i na licu izgleda jako lijepo, ne uvlači se u linije na licu i ne hvata se za suhe dijelove. Jedino što mi je baš ne sviđa kod ovoga pudera je to što nije baš najdugotrajniji, ali uz dobar primer i setiranje, može mu se produljiti trajanje, no i dalje bih voljela da je mrvicu trajniji.



Sljedeće što sam kupila je Essence The Cushion Eyeliner u nijansi 01 Black koja je zapravo jedina dostupna nijansa. Proizvod dolazi u kvalitetom i jednostavnom pakiranju. Kako je ovo cushion proizvod, tuš je zapravo natopljen u spužvici, koju možete vidjeti na slici ispod. U spužvici se nalazi 3 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Zamjerka ide na to što ne postoji zaštita i ne znate je li proizvod netko prije vas dirao.


Tuš je nešto rjeđe teskture i odlično je pigmentiran. Lijepo se nanosi te ne zateže i ne osjetim ga na očima kao njihov Liquid Ink eyeliner o kojem sam pisala ovdje. Na očima traje dok ga ne skinete. Ne razlijeva se, niti mi je iritirao oči. Jako lagano se skida, kao da se oguli, no, kao što sam rekla, to ne utječe na njegovu trajnost.Sve u svemu, jako mi se svidio ovaj tuš!



Kupila sam i Essence Blushplay paletu rumenila u nijansi 20 Play it Pink. Paleta dolazi u plastičnom pakiranju, koje je jako kvalitetno i inače Essence pakiranja nisu toliko kvalitetna, tako da mi se ovo jako sviđa. Količina proizvoda koju dobijete je 8 grama. U paletici se nalaze tri rumenila: Highlight, Sculpt i Define koja dolaze u okruglim panovima koji su poprilično maleni i to pogotovo Sculpt nijansa i imat ćete problema ukoliko za rumenila koristite velike kistove.


Kvaliteta rumenila se razlikuje od nijanse do nijanse- nijansa Define je najmekše teksture i najpigmentiranija je, slijedi ju nijansa Highlight, dok je nijansa Scuplt najtamnija, najtvrđa, najmanje pigmentirana i pomalo se nejednako nanosi, no može se raditi njome. Iako ja nisam preveliki ljubitelj rumenila, a pogotovo ružičastih rumenila, no nijanse su lijepe. Nisu preveiše pigmentirane što volim, lijepo se nanose (izuzev Sculpt nijanse) te im je trajnost nekoliko sati, a zatim počnu blijediti. Lagano se truse. Na slici ispod možete vidjeti swatcheve nijansi (od gore prema dolje: Highlight, Sculpt, Define), nanesene iz dva poteza, osim naravno nijanse Sculpt koju sam više nadograđivala. Paleta je sasvim dobra, posebno ako volite rumenila!



U mojoj košarici našao se i Essence Prismatic Rainbow Glow highlighter u nijansi 10 Be a Unicorn, koja je ujedno i jedina nijansa u ponudi. Količina proizvoda koju dobijete je 10 grama. Pakiranje je prozirno i plastično i izgleda lijepo no nije najkvalitetnije. Highlighter je podijeljen u četiri trakice različitih boja: crvene, narančaste, žute i plave boje. Moja prva misao kada sam vidjela ovaj highlighter bila je kako to koristiti i kako će to izgledati.


Highlighter je prvo mekane teksture te se lagano trusi prilikom nanošenja. Nisu previše pigmentirani, ali su nadogradivi, pa ih možete nositi za prirodan i lagan sjaj, ali i onaj malo jači. Lijepo izgledaju na licu te ne naglašavaju teksturu. Na licu traje nekoliko sati i onda lagano počinje blijediti. Ovaj highlighter možete nanositi svaku nijansu samostalno, ali i možete miješati različite boje. Što se mene tiče, najdraže mi je nositi narančastu i žutu boju, samostalno ili pomiješano, dok mi ostale boje nisu toliko drage. Crvena i plava izgledaju dosta neprirodno ako ih nosite samostalno, a također mi malo smetaju ako ih miješam, crvena nešto manje dok plava dosta, s obzirom da je plava najpigmentiranija. No, to je moja osobna preferencija, ukusi se razlikuju. Svejedno, mislim da je ovo poprilično dobar highlighter!


Na  slici ispod sam miješala highlgihtere. Na prvoj slici i moja najdraža kombinacija je narančasta i žuta, na slici ispod žuta, narančasta i crvena, dok su na najdonjoj slici pomiješane sve nijanse.



Kupila sam još jednu stvar, prilikom drugog posjeta Dm-u, tako da se nije našla je prvoj slici, je Essence Extreme Lasting olovka za oči u nijansi 06 Silky Nude. Ovu olovku sam kupila još prije, ali u drugoj nijansi- 02 But First, Espresso, a oba swatcha možete vidjeti na slici ispod. Ove olovke su odlične, jako su kremaste, klize po linija oka na koje ih nanosite, jako su pigmentirane te poprilično dugotrajne, iako bih voljela da traju malkice duže. Ne iritiraju oči. Sve u svemu, odlične olovke!


I to bi bili Essence proizvodi koji izlaze iz asortimana koje sam uspjela uloviti na ludome sniženju i sa svima sam poprilično zadovoljna!

Jeste li vi štogod uloviti?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari