GARNIER DVOFAZNA MICELARNA VODA

by - listopada 15, 2017

Nakon dugo vremena odlučila sam isprobati Garnier dvofaznu micelarnu vodu jer sam se dugo vremena bojala da će mi dodatno zamastiti moju masnu t zonu, no na jednoj Bipa vikend akciji rekla sam si kud puklo da puklo i kupila ju. Jesam li zadovoljna ili me razočarala, saznajte u nastavku. 

Micelarna voda prje mućkanja
I ova micelarna dolazi u lijepoj prozirnoj plastičnoj, ali kvalitetnoj bočici kao i ostale Garnierove micelarne. Količina koju dobijete je 400 ml i morate ih potrošiti u roku od 6 mjeseci, a cijena joj je 45 kn te ju možete kupiti u svim drogerijama i nekim prodavaonicama mješovite robe. Ova micelarna, kao što joj i ime kaže, ima dvije faze- micelarnu vodu i ulje te ju prije korištenja trebate promućkati te se te faze sjedine. Faze se relativno brzo razdvajaju, ali imate dovoljno vremena za doziranje proizvoda te se faze ravnomjerno troše.


Ova micelarna voda je jako učinkovita i uklanja svu šminku, čak i onu vodootpornu, a pritom nije agresivna prema koži te ju ne isušuje, ne zateže, ne peče već bi rekla da ju i lagano njeguje jer je koža meka i glatka te mi nije izazvala probleme na koži. Nakon korištenja ostvalja masni film na koži, no micelarne su meni prvi korak u njezi kože nakon koje slijedi gel za čišćenje i ja micelarnu uvijek ispirem, a trebali biste i vi. Iako ostavlja masni film, ne masti dodatno kožu. Ukoliko vam dođe u oči, lagano će vam na nekoliko sekundi zamutiti vid. Ova micelarna je vrlo učinkovita te na nju možete gledati kao i na ogromni odstranjivač šminke s očiju. Relativno sporo se troši, ja ju koristim nešto više od mjesec dana i potrošila sam oko pola proizvoda.

Micelarna voda nakon mućkanja
I na kraju mogu reći da sam jako zadovoljna ovim proizvodom i da ne žalim kupnju, već ću ju ponoviti jer se radi o jako dobrom proizvodu. 

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Kakvi su vaši dojmovi? Volite li micelarne vode i ako da, koja vam je najdraža?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari