DM SUN DANCE DJEČJA KREMA ZA SUNČANJE SPF 50

by - kolovoza 08, 2017

Iiii dobrodošli u moj 100. post! Danas ću vam u ovom jubilarnom postu pisati o kremi za zaštitu od sunca iz Dm-ove Sun Dance linije i to o ovoj verziji za djecu sa zaštitnim faktorom 50, jer je to bio najveći zaštitni faktor koji sam uspjela pronaću u tom trenutku u trgovini. Vjerujem da svi znate koliko je zaštita od sunca važna, ukoliko ne znate, sada znate i nemojte ju zaboraviti koristiti. Ukoliko vas zanima kako mi se ova krema za zaštitu od sunca svidjela, nastavite čitati.


Krema dolazi u narančasto- žutoj tubici od 100 ml, i dostupna je isljučivo u Dm drogerijama po cijeni od oko 30 kn. Na tubici se nalazi preslatka sličica medvjedića, miša i žabe koja mi je preslatka i mislim da bi se djeci svidjela, a i mene su kupili s tom sličicom, što ću, padam na detalje. Tubica ima čep s klik poklopcem koji se dobro zatvara te otvor dobre veličine kroz koji proizvod lako izlazi te je sigurna i neće vam se otvoriti kada vi to ne želite.



Tekstura ove kreme je tipična za kreme za sunčanje- gušće teksture, bijele boje. Lako je maziva, a prilikom nanošenja ostavlja pomalo bijeli izgled dok se potupno ne upije. Upija se relativno brzo, ali sporije nego obične kreme. Miris joj je tipičan mirisu krema za sunčanje koji se meni sviđa. Nakon upijanja ostavlja lagani zdravi sjaj, kao što možete vidjeti na slikama ispod, ali i pomalo ljepljiv osjećaj. Što se tiče vodootpornosti koju navode, moram priznati da nisam isprobala, ali vrlo dugo traje na koži. Nisam primjetila da ostavlja mrlje na odjeći.
Ja sam ovu kremu koristila i za tijelo i za lice, iako za lice nije namijenjena. Za tijelo mi je sasvim u redu, zaštiti me od sunca te daje lijepi sjaj. Nisam primjetila niti hidrataciju niti isušivanje. Što se tiče korištenja na licu, i tu mi se svidjela. Koristila sam ju i samostalno i prije make up-a, iako sam nakon nje koristila i običnu kremu te zatim primer. Nije mi dodatno mastila T zonu. Pošto ostavlja taj sjajni izgled na koži, ističe pore i nepravilnosti na licu, koje se može riješiti primerom poslije. Nije mi izazvala nered na licu.




Sve u svemu, sasvim dobra krema za zaštitu od sunca koja je usto vrlo povoljna. Za kraj ću samo reći, nemojte zaboraviti nanijeti kremu i zaštiti se ovoga ljeta!

Koristite li kreme sa zaštitnim faktorom? Koje kreme koristite i volite?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari