MASSIVE EMPTIES #8

by - srpnja 15, 2017

U prošlom postu sam pisala o novim proizvodima koje sam kupila, a sada je vrijeme da vam pokažem što sam potrošila od prošlih potrošenih proizvoda. Našla se ovdje hrpetina proizvoda s obzirom da nikako nisam uspjela uloviti vremena da napišem post zbog fakultetskih obveza. Ako vas zanima što sam potrošila, nastavite čitati. 



Vlažne maramice: potrošila sam nekoliko paketa, jedne iz Plodina i tri paketa Wickies maramica koje koristim za sve i svašta- skidanje šminke, brisanje swatcheva, čak i čišćenje kuće. Potrošila sam i jedno pakiranje ovih preslatkih maramica koje uvijek nosim u torbi. Vlažne maramice većinom kupujem na sniženjima jer mi nije pretjerano bitno koje su marke i gotove svake mi odgovaraju, tako da ću vjerojatno i ove nekada ponovno kupiti.


 Duchesse blazinice: potrošila sam dva paketa, ove blazinice su moje najdraže, vrlo su kvalitetne, odlično obavljaju svoj posao, ne rastavljaju se i vrlo su povoljne. Već sam kupila nove.


Syoss Ceramide Complex šampon za slabu i krhku kosu: Syoss šampone jako volim i jedni su mi od najdražih, tako da mi je i ovaj šampon vrlo dobar. Nisam primjetila jačanje kose, ali ju lijepo očisti, ne isušuje i nije mi izazvao perut. S njime mi kosa bude čista dva dana što je prosjek za moju kosu jer se brzo masti. Sigurno ću ga ponovno kupiti, ali tek kasnije, jer sam odlučila malo promjeniti šampon.

Balea šampon za dubinsko čišćenje kose: super šampon koji koristim za drugo pranje kose, svaki drugi ili treći put kada perem kosu. Temeljito očisti kosu, ali ju i isuši. Meni to toliko ne smeta, jer uvijek nanosim masku ili regenerator, ali treba napomenuti. Već sam ga kupila ponovno.

Swiss O'Par Silver šampon: koristila sam ga jer sam izvukla flamboyage pramonove i koristila sam ga kako bi neutralizirala žutilo. Dobar je, neutralizira žutilo, ali isušuje. Vjerojatno ću ga kupiti ponovno, uvijek zaboravim.


Eleganse Parisienne lak za kosu: vrlo povoljan i dolazi u ovom ogromnom pakiranju od 500 ml, te mi je trajao jako dugo. Koristila za ga za kovrče ili za zaglađivanje kose kada sam vezala rep te je uistinu dobro držao kosu te ju nije slijepio, niti se vidjelo ili osjetilo da imam lak za kosu. Odličan lak koji su vjerojatno nekada opet kupiti.

Balea sprej za zaštitu kose od topline: sasvim okej proizvod, iako ja ne vidim preveliku razliku prilikom korištenja i nekorištenja ovakvih proizvoda ipak mislim da pomažu i volim ih koristiti. Miriše predivno slatko. Već sam kupila novo pakiranje.

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regenerator u spreju: proizvod koji obožavam, omekšava kosu te uvelike olakšava raščešljavanje kose. Iako obećava obnavljanje kose, nisam to primjetila i ne vjerujem da se kosa može obnoviti proizvodima pa to nisam niti očekivala od ovog proizvoda. Kupila sam drugu verziju, ali i ova će se ponovno naći kod mene.


Balea Schoko Love gel za tuširanje: inače mi gotovo svaki gel za tuširanje odgovara, tako da ih često mijenjam, ali ovome se uvijek vjerno vraćam jer miriše presavršeno čokoladno. Uistinu je kako mu i ime kaže, čokoladna ljubav! Lijepo se pjeni i obavlja svoj posao čišćenja kože, a uz to je jako povoljan, cijena mu je manja od 10 kn. Miris se ne zadržava na koži. Pročitala sam da zna isušivati kožu, tako da ako imate problema s isušivanjem, oprez, iako se meni to nikada nije dogodilo.


Potrošila sam i puno pakiranja dezodoransa/antipespiranta, ali ne brinite, tuširam se, ali ih koristim nekoliko usporedno, pa ih je zato ovdje podosta.

Garnier Mineral UltraDry antipespirant:inače volim antipespirante iz ove linije i rekla bih da su mi ti čak i najdraži, međutim ovaj mi se nije svidio zbog mirisa koji mi nikako ne paše i čak mi je malo zagušljiv. Ukoliko vam taj miris ne smeta, proizvod je dobar, drži vas suhima cijeli dan te neugodne mirise drži pod kontrolom. Ne ostavlja mrlje na odjeći. Ovaj sigurno više neću kupiti ali sam kupila onaj ružičasti iz iste linije.

Nivea Protect&Care antipespirant: ovo je više dezodorans nego antipespirant što znači da vas neće baš držati suhima, ali će kontrolirati neugodne mirise i što se tiče toga, dobar je i volim ga. Miriše ugodno i blago te ne ostavlja mrlje na odjeći. Kupit ću ga ponovno.

Dove Invisible Dry dezodorans: drži vas suhima duže vrijeme te kontrolira neugodne mirise. Miriše ugodno, ali ne prejako te ne ostavlja tragove na odjeći. Volim ga i kupit ću ga ponovno.

Balea Sensitive dezodorans: kupila sam ga kako bih imala jedan manji u torbi, no razočarala sam se. Ne drži vas suhima i ne kontolira neugodne mirise te ima meni neugodan i jako zagušljiv miris. Ne ostavlja mrlje na odjeći, te me nije iritirao kao niti jedan od prethodno navedih proizvoda. Neću ga ponovno kupiti.


Balea losion za tijelo s kokosom i shea maslacem: proizvod koji sam jedva čekala potrošiti jer mi je ovo ogromno pakiranje od 400 ml losiona koji mi se baš i nije svidio dosadilo. Miriše ugodno, ali ja baš i ne osjetim kokos, no miris je u redu te se ne zadržava na koži. Losion okej hidratizira kožu, ništa pretjerano, no sporo se upija i koliko god ja malo proizvoda stavila, on se baš i ne želi upiti te ostavlja bijele tragove kao krema za sunčanje dok se ne upije. Namijenje je za suhu kožu, dok je moja koža tijela normalna i nezahtjevna, pa možda zato. Sumnjam da ću ponoviti ovu kupnju.

Avon Naturals losion za tijelo s bademom i đurđicom: odličan losion! Lijepo hidratizira, brzo se upija te miriše predivno, nekako toplo. Miris se ne zadržava na koži. Definitivno moram isproabati i druge mirise ove linije losiona za tijelo. O cijelom setu u kojem se našao i ovaj losion sam pisala ovdje.


Balea pjena za brianje s mirisom lubenice i kokosa: odličan proizvod! Pjena je vrlo bogata te olakšava brijanje jer britvica klizi po koži i pomaže da se ne porežete. Miriše predivno, baš ljetno. Već sam kupila novu ovakvu pjenu koja je u upotrebi.

Balea antibaketrijski gel za suho pranje ruku: moj najbolji prijatelj koji se uvijek nalazi u mojoj torbici i vjerno me prati gdje god ja išla, jer sam opsjednuta s pranjem ruku i ne mogu podnijeti da su mi ruke prljave, pa kada ih ne mogu posežem za njime. Pošto sadrži alkohol pomalo isušuje ruke, ali koristim kremu pa nemam problema s time. Iako sadržiu alkohol, on se ne osjeti pretjerano, već lagano miriše na limun. Trenutno koristim isti ovakav proizvod iz Lidla, ali vjerujem da ću se i ovome vratiti.


Balea Golden Glamour losion za ruke: losion koji me nije pretjerano oduševio. Fino miriše, također nekako toplo, ali ne hidratizira pretjerano i treba mu dosta vremena da se upije što ne volim kod krema za ruke pa sam ga koristila za stopala. Također, niti za noge me nije oduševio. Mislim da je ovo bila neka ograničena kolekcija ili je izašao iz asortimana, ali i da je dostupan i dalje, ne bih ga kupila ponovno.

Avon Care krema za ruke s kakao maslacem: krema za ruke koju obožavam! Lijepo hidratizira, brzo se upija, jako fino miriše te se miris kratko vrijeme zadržava na koži.Već sam kupila novu.

Balea maska za stopala: proizvod o kojem sam pročitala dosta pozitivnih dojmova, ali mene nije oduševio. Za vrlo nisku cijenu od 3 kn je okej, ali mi obična krema bolje hidratizira stopala od ove maske, koja ih je hidratizirala vrlo minimalno. Količina koju dobijete mi je bila dovoljna za nekoliko korištenja, iako sam ju bogato nanijela. Možda ju nekada ponovno kupim.

Avon Foot Works noćni tretman za stopala s lavandom: proizvod koji mi je dala mama jer ga baš nije koristila i na prvu sam pomislila da ga neću koristiti niti ja, jer ne volim miris lavande. Međutim, miris ove kreme pomalo podsjeća na lavandu, ali je meni, koja miris lavande ne može podnijeti, ugodan. Lijepo hidratizira stopala te se brzo upija. Ova posudica sa 150 ml mi je dosta dugo potrajala iako sam proizvod koristila svaki dan i to izdašno. Možda nekada ponovim kupnju.


Aveo odstranjivač laka za nokte: odličan proizvod koji nažalost više nije dostupan, iako sam isprobala i onu verziju s lubenicom koja je meni jednako dobra. Ne smrdi jako kako to odstranjivači znaju te bez problema skida lak za nokte. Više ga ne mogu kupiti, ali kupujem onu verziju s lubenicom.

Sve lakove na slici bacam jer su se posušili.

No name lak za nokte: ljubičasti lak prepun sitnih šljokica. Dobila sam ga na poklon još prije tako da ne znam gdje se može kupiti/ gdje se mogao kupiti. Trajnost mu je okej- 2-3 dana.

Gabrini 3D lak za nokte u nijansi 41: klasična crvena nijansa. Dostupan je na mnogo mjesta, ja sam svoj kupila na njihovom štandu u Portanovoj. Iako je lijepo pigmentiran i dovoljna su dva sloja, što se tiče trajnosti nije baš najbolji i na mojim rukama izdrži maksimalno dva dana, a ja ne radim previše posla rukama, npr. ne perem suđe, tako da ga možete zaobići. Možda kupim neki njihov lak ponovno jer padam na lijepe boje.

Essence Colour&Go lak za nokte u nijansi 105 Party Princess: ružičasti lak prepun raznih šljokica. Ovo je ona starija linija njihovih lakova za nokte, tako da ne znam nalazi li se u ovoj novijoj. Trajnost mu je okej, meni šljokičasti lakovi uvijek dugo izdrže, ali nije baš pigmentiran tako da sam ga povremeno koristila kao top coat.

Moment lak za nokte u nijansi 24: tamna bordo nijansi. Ovaj lak je dostupan u Offertissimi i njihovi lakovi su mi odlični. Vrlo su pigmentirani- dva sloja su dovoljna, te su trajni, potraju po oko 4 dana što je meni super. Usto su vrlo povoljni. Vjerojatno ću kupiti još koju njihovu nijansu.


Garnier Moisture+ Aqua Bomb sheet maska: maska u maramici namijenjena je za dehidriranu kožu te ju volim uzeti s vremena na vrijeme kada osjetim potrebu. Lijepo hidratizira i pomalo rashladi, ali ne dalje dugoročne efekte. Već sam kupila novu.

Freeman maska za lice s mineralima Mrtvog mora & avokado, zob i glina: jako volim Freeman maske i tužna sam što ih osječki Kozmo (koji se uskoro zatvara) ne drži u full size pakiranju. Vrlo su dobre i lijepo očiste kožu, ali su dosta jako i nakon njih vam je prijeko potrebna hidratacija. o zelenoj, odnosno maski s avokadom sam pisala ovdje. Ako ih ulovim u Kozmu prije nego se zatvori, kupit ću ih.


Garnier ružičasta micelarna voda za osjetljivu kožu: micelarna koju obožavam i kupujem ju iznova i iznova. Lijepo očistu šminku, iako ja uvijek nakon nje, prođem gelom, ali ne skida najbolje npr. vodootpornu maskaru, što je u redu. Ne iritira lice niti oči, niti mi je isušila kožu. Nova je već u upotrebi.

Garnier zelena ružičasta voda za mješovitu i osjetljivu kožu: sve što sam rekla za ružičastu verziju ovoga proizvoda, stoji i za ovu, iako mi se ružičasta više sviđa jer  mi se čini da je malo djelotvornija.

Avon Planet Spa Luxuriously Refining peel off maska za lice: peel off maske su mi jako zanimljive, pogotovo ova jer ima zlatne šljokice u sebi. Lijepo osvježi kožu, ali ne daje baš neke rezultate. Ima dosta alkohola te mi od toga suze oči, ali mi ne iritira kožu. O njoj sam pisala ovdje. Možda ju nekada ponovno kupim.

Avon Clearskin Pore Penetrating gel za čišćenje lica: gel za čišćenje lica koji obožavam! Očisti lice škripavo čisto i definitivno ga kupujem ponovno. O njemu sam pisala ovdje.


Avon Clearskin losion/ tonik za čišćenje lica od mitesera: jednom rječju: užas! Kao prvo proizvod na prvom mjestu u sastavu sadrži alkohol, što je meni baš neobično i u početku mi nije smetao, kasnije me počelo malo peckati, a posljednji put kada sam ga stavila me peklo nenormalno. Od tada ga nisam koristila i bacam ovo malo što je preostalo. Kao drugo, uopće nije učinio ništa po pitanju mitesera te mi je i isušio lice. Zaobiđite ovo u širokom luku.

Ziaja Manuka Tree Purifying dnevna krema za lice: odlična dnevna krema koja lijepo hidratizira lice, ali bih htjela da malo jače hidratizira te dodatno ne masti lice. Odlična je i kao podloga za make up. Kupila sam cijelu liniju pa ćete o njoj uskoro moći više pročitati.

Balea okoloočna krema s ureom: pomalo me razočarala jer sam pročitala puno pozitivnih recenzija, a meni nije učinila ništa, a moje okoloočno područje je normalno. Nisam primjetila da je hidratizirala okoloočno područje te se sporo se upijala. O njoj sam pisala ovdje. Možda joj nekada ponovno dam šansu, ali za sada ne vjerujem.

Biobaza Bee Balm balzam za usne sa đumbirom i medom: dobar balzman za usne. Pomalo je tvrđe teksture i sadrži grudice pa se malo teže nanosi za usne, ali lijepo hidratizira te ne ostavlja nikakav trag što jako volim kod balzmana. Vjerojatno ću ponoviti kupnju, možda ovoga, a možda i nekog drugog iz ove linije.

Labello maslac za usne s vanilijom i makadamijom: predobra stvar! Intenzivno hidratizira usne i miriše predivno. Pomalo je nezgodan za korištenje zbog ambalaže, pa ga većinom koristim kod kuće, posebno prije spavanja. Ovome proizvodu se uvijek iznova vraćam, ili ovome ili ostalima iz ove kolekcije.


Avon Magix baza i fiksator za make up: proizvod koji jako volim. Koristila sam ga i prije i nakon make up-a i lagano produži trajanje make up-a, ali mi se posebno sviđa kao fiksator jer lijepo sjedini sve proizvode i izgledaju jako prirodno i ne izgledaju brašnasto. Zamijenjen je novim, istim proizvodom, samo što se zove Mark, ali ne znam je li formula ostala jednaka, moram isprobati.

Hello Beauty spužvica za make up: super spužvica, dovoljno je mekana i lijepo nanosi i blenda kremaste proizvode. O njoj sam pisala ovdje. Vjerujem da ću ponoviti kupnju.

Essence Camouflage korektor u nijansi 05 Ivory: odličan korektor, vrlo lagan, a lijepo prekriva, ne uvlači se u linije i ne isušuje. Također je dovoljno svijetao i dugotrajan. O njemu sam pisala ovdje. Kupnju sam ponovila.

Catrice Liquid Camouflage korektor u nijansi 010 Porcellain: također odličan korektor, samo što je malo gušći, ali opet nije težak te pruža bolje prekrivanje. Dugotrajan je, dovoljno svijetao, ne uvlači se u linije i ne isušuje. O njemu sam pisala ovdje. Kupnju sam već ponovila, samo u svijetlijoj nijansi.


Essence Beuaty Beats rumenilo u nijansi 01 Groupie at Heart: intenzivno ružičasto rumenilo koje imam jako dugo kod sebe jer sam sentimentalno vezana za njega, jer je jedno od mojih prvih make up proizvoda i to još iz limitirane kolekcije s Justinom Bieberom kojega inače jako volim. Gotovo je potrošeno, ali ga već jako dugo nisam koristila te sam ga napokon odlučila premjestiti iz make up kolekcije u kutiju s uspomenama. Inače je rumenilo odlično, kao i druga Essence rumenilo, samo što mi se nijansa sada ne sviđa.

Essence I ♥ Glam eyeliner u prahu i sjenilo: također jedan proizvod koji kod sebe imam jako dugo. Dobila sam ga u jednom časopisu prije 100 godina, jednom sam ga isprobala i više nikada. Nije intenzivno crn, već nekako plavkast, ima šljokice u sebi, ali se trusi i razmazuje nenormalno. Ne može se više kupiti i drago mi je zbog toga.

L'Oreal Mega Volume Miss Manga maskara: dobra maskara, daje lagani volumen i dužinu trepavicama, ali ih zna slijepiti. Ne trusi se i lako se skida micelarnom vodom. Ima pomičnu dršku s kojom ja ne vidim baš neku razliku u nanošenju. O njoj sam pisala ovdje. Možda ju nekada ponovno kupim, ali ne znam, jer sam isprobala 

Essence Longlasting olovka za oči u nijansi 02 Hot Chocolate: vrlo kremasta i pigmentirana smeđa olovka za oči. Nije baš najdugotrajnija, ali ja ju volim. Kupnju ću vjerojatno ponoviti.

I to bi bilo to, došli ste do kraja ogromnog posta s oko 50 potrošenih proizvoda, čestitke!

Što ste vi nedavno potrošili? Trošite li proizvode brzo ili polako?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari