GARNIER MICELARNA VODA ZA OSJETLJIVU KOŽU VS. GARNIER MICELARNA VODA ZA OSJETLJIVU I MJEŠOVITU KOŽU

by - srpnja 20, 2017

Micelarne vode su prije nekog vremena postale jako popularne i još uvijek drže tu popularnost, a jedne od najpopularnijih i najrazvikanijih su Garnierove. Ja sam odlučila pisati o njihovim micelarnim vodama- točnije o verziji za osjetljivu kožu i verziji za osjetljivu i mješovitu kožu. Koja mi se više svidjela, saznajte u nastavku.


Garnier micelarne vode dolaze u porpilično velikom pakiranju od 400 ml. Boca je prozirna, te se na njoj nalaze sve potrebne informacije s ružičastim ili zelenim detaljima, ovisno o micelarnoj vodi te čepom u pripadajućoj boji. Čep se dobro zatvara te nema straha da će se voda izliti. Garnier miceralne vode su dostupne u svim drogerijama i gotovo svim prodavaonicama mješovite robe po cijeni od oko 40 kn, ali su vrlo često na sniženjima. Garnier u svojoj ponudi ima 3 verzije, koliko sam vidjela, ružičastu za osjetljivu kožu, zelenu za osjetljivu i mješovitu kožu te dvofaznu micelarnu. Kao što sam već rekla, ja pišem o prve dvije verzije. Na slici ispod možete vidjeti sastav, na prvoj slici je zelena verzija, a na drugoj ružičasta.


Micelarne vode koristim za skidanje šminke, točnije kao prvi korak za skidanje šminke (osim ako prije toga nisam koristila vlažne maramice), te nakon toga koristim gel za čišćenje lica, tako da micelarnu ispirem.


Ružičasta verzija je, kao što sam već rekla, namijenjena za osjetljivu kožu. Moja koža nije osjetljiva, ali mogu reći da je ova micelarna vrlo blaga, ne iritira kožu, ne isušuje ju, niti me koža zateže nakon korištenja. Šminku skida učinkovito, i to svu šminku, osim vodootporne šminke ili maskara s uljem. Iako šminku skida učinkovito, volim prijeći lice s gelom za čišćenje. Ovaj proizvod je neizostavan u mojoj rutini čišćenja lica i kupujem ju stalno iznova, što možete vidjeti u mojim potrošenim proizvodima u kojima se onda stalno ponavlja.



Zelena verzija je namijenjena mješovitoj i osjetljivoj koži, što mi se činilo jako privlačno, jer navodi da matira lice. Ova micelarna je dobra, ali je mi se malo manje svidjela nego ružičasta verzija. Iako ne iritira kožu i lagano ju matira, primjetila sam da mi je isušila lice, ali jako malo. Također sam primjetila da joj je moć skidanja šminke malo slabija nego ružičastoj verziji te iako skida šminku treba malo više vremena i malo više proizvoda.


Iii pobjednik jee... ružičasta verzija za osjetljivu kožu, što mislim da ste mogli pretpostaviti, jer kao što sam rekla, bolje obavlja svoj posao. 

Jeste li isprobali ove micelarne vode? Koja vam je draga? Koja vam je najdraža micelarna voda?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari