FAVORITI SVIBNJA 2017.

by - svibnja 31, 2017

Pozdrav ljudi i dobrodošli u moj novi post s mjesečnim favoritima! Svibanj je na samome kraju i vrijeme je da s vama podijelim proizvode koje sam najviše voljela ovoga mjeseca. Ukoliko vas zanima više, nastavite čitati!



Prvi na red u je L'Oreal  Elseve Extraordinary Clay šampon za koji o kojemu trenutno svi govore, tako da sam ga i ja morala isprobati. Šampon mi se jako svidio jer uistinu predivno očistu kosu i to se osjeti te ju ne otežava, a kosa je lepršava. Malo isušuje, ali meni to ne smeta jer uvijek koristim proizvode za hidrataciju, a to isušivanje nije pretjerano. Ono što je mene najviše zanimalo kod ovog šampona je to produži li uistinu vrijeme između dva pranja kose, a u mome slučaju to se nije dogodilo, ali izdrži dva dana, što je po meni odlično. Nije mi izazvao perut što sam pročitala da se znalo dogoditi.


Što se tiče proizvoda za lice, najviše sam koristila Ziaja Manuka Tree dnevnu kremu. Krema dolazi u tubici što je super higijenski. Dosta je gusta, ima ugodan miris te SPF 10. Lijepo se nanosi te se dosta brzo upija. Lijepo hidratizira i njeguje kožu te ju ne masti dodatno. Koža nakon nje sjaji zdravim sjajem. Sadrži glicerin te ostavlja pomalo ljepljiv osjećaj, pa je odlična i kao primer kod šminkanja, jer ako me je Nikkie Tutorials nešto naučila to je da glicerin lijepi proizvode na sebe. Više ćete moći pročitati uskoro u postu namijenjenom samo njoj.


Kako je uslijedilo ovo toplije vrijeme sve češće posežem za sprejevima za tijelo nego za parfemima. Obožavam Avonove sprejeve, a ovaj mjesec mi je posebno drag bio ovaj s mirisom kokosa i karambole, koji bih rekla da mi je i najdraži od svih koje sam dosada isprobala.  Miriše predivno, pomalo slatkasto, ali i osvježavajuće, kokos se osjeti, ali ne previše. Miris se ne zadržava dugo, ali se lako našpricati ponovno. Ima odličan raspršivač koji predivno rasprši proizvod te vas lijepo osvježi. O Avonovim sprejevima za tijelo sam pisala ovdje.


Što se tiče dekorative, vratila sam se L'Oreal Infallible 24H- Matte puderu  u nijansi 11 Vanilla koji je vjerojatno moj najdraži puder i najbolji puder koji drogerije nudi za masnu i mješovitu kožu (kakva je moja). Puder je uistinu mat, dugotrajan (traje cijeli dan dok ga ne odlučim skinuti), ne zasjajim se odmah, nije težak i odlično prekriva, a izgleda prirodno. Jedina zamjerka je što je najsvjetlija nijansa malo pretamna za nas duhiće, ali uz dobro blendanje ili posvjetljivač, sve se da srediti. O njemu sam pisala ovdje.


Cijeli mjesec sam koristila i Maybelline Baby Skin primer. Kao prvo ovo pakiranje je toliko slatko, jedno od najslađih pakiranja koje sam ikada vidjela. Primer je vrlo gust, proziran i silikonske baze. Lijepo se razmazuje i zaglađuje kožu te puder i svi ostali proizvoda preko njega klize kao od šale. Pore su i dalje lagano vidljive, ali meni to ne smeta. Lagano produžuje trajanje make up-a. Više o njemu ćete moći pročitati uskoro, tako da stay tuned.


Odlučila sam isprobati i ovu novu Essence Extreme Lasting Easy Glide&Waterproof olovku za oči u nijansi  02 but first, espresso i kao što vidite, nisam požalila. Olovka je vrlo pigmentirana te daje predivnu, punu tamno smeđu boju. Jako je kremasta te klizi bez problema i u jednom potezu daje potpunu pigmentaciju. Što je tiče dugotrajnosti, dugotrajna je, ali nije vodootporna te se skine nakon nekoliko sati, ali mislim da je problem i zbog mojih suznih očiju (hvala alergije!) Oduševljena sam ovom olovkom.






Napokon sam isprobala i Rimmel Stay Matte puder u kamenu u nijansi 001 Transparent i razumijem oduševljenje ovih proizvodom. Odlično matira, ali u isto vrijeme izgleda prirodno. Dugotrajan je te se zasjajim nakon nekoliko sati. Ne mijenja boju pudera, ne uvlači se u fine linije i pore. Hype je opravdan!

To bi bili moji svibanjski favoriti, a zanimaju me koji su vaši, pišite mi!

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari