AVON CLEARSKIN PORE PENETRATING GEL ZA ČIŠĆENJE LICA

by - svibnja 13, 2017

Čišćenje i njega kože su vrlo važni ukoliko vam je stalo do vaše kože, a jedan od ključnih proizvoda za čišćenje lica je gel za čišćenje lica, a u nastavku vam donosim recenziju jednoga - Avon Clearskin Pore Penetrating gela. Ako vas zanima kako mi se svidio, nastavite čitati.


Gel dolazi u sivoj tubi sa svim detaljima o proizvodu od 125 ml koja meni dosta dugo traje jer je potrebno vrlo malo proizvoda a nije ni skup, trenutna cijena u Avonovom katalogu je 22,90 kn. Sama tuba dolazi u kutiji s istim dizajnom.



Iz Avona obećavaju umanjivanje pora zahvaljujući puderima koji matiraju te uklanjanje mrtvih stanica kože i nečistoća koje zatvaraju pore, a formula bez ulja posebno je osmišljena za kožu skolnu povećanim porama te pomaže u dubinskom čišćenju kože bez isušivanja. Na slici ispod možete vidjeti sastojke.


Gel je guste teksture, tamnije sive boje, blagoga mirisa koji ne znam opisati, ali nije neugodan. Koristim ga svaku večer, nakon micelarne, tako što ga prstim rasporedim po licu i zatim kružnim pokretima trljam. Ponekad koristim i Avonovu peeling četkicu uz ovaj gel i učinak je još i bolji. A učinak koji ovaj gel ima je savršeno čista kože koja škripi pod prstima, a da ju pritom ne osuši. Koža je vrlo glatka i mekana. Pore su čišće, ali nisu potpuno očišćene. Nisam primjetila smanjivanje pora. Obožavam ga!


Ukoliko želite odličan gel za čišćenje lica po vrlo povoljnoj cijeni, kupite si ovaj i oduševite se!

Jeste li isprobali ovaj gel i kako vam se svidio?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari