BALEA TEINT PERFEKTION MATIRAJUĆA KREMA/ PRIMER ZA LICE

by - travnja 04, 2017

U današnjem postu pisat ću vam o Baleinoj maturajućoj kremi/ primeru, proizvodu koji bi trebao produžiti trajanje make up-a i pripremiti kožu za make up koji slijedi. Ako vas zanima više, nastavite čitati. 


Proizvod dolazi u ružičasto -ljubičastoj sjajnoj tubici od 30 ml, a tubica dolazi u pripadajućoj kutijici sa svim potrebnim podatcima.  Dostupan ju u DM prodavaonicama po cijeni od oko 25 kn. Otvor kroz koji proizvod izlazi je precizan i dobro dozira proizvod.




Ono što iz Balee kažu da je ovo matirajuća krema s mineralnim pigmentima za ujednačavanje tena. Nanosi se na lice nakon dnevne kreme (što smatram da predstavlja neku vrstu primera) te je prikladan za sve nijanse tena. Ono što obećavaju da ovaj proizvod radi je zaglađuje i matira kožu te zaglađuje pore i fine linije. Na slici ispod možete pročitati sastojke.


Što kažem ja? Primer je gušće strukture, lagano ružičaste boje. Nema miris. Brzo se upija i ostavlja kožu zaglađenom, ali pore i dalje ostaju lagano vidljive. Matira kožu te make up nakon njega bolje sjeda na kožu i lagano produžuje njegovo trajanje. Ne izaziva prištiće ili iritacije.


Ovaj proizvod mi se svidio, posebno kako make up izgleda nakon njega. 

Jeste li isprobale ovaj proizvod? Ako jeste, je li vam se svidio?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari