EMPTIES #6

by - ožujka 17, 2017

Pozdrav ljudi i dobrodošlu i moj novi post o potrošenim proizvodima, ovaj put 6. po redu. Našlo se tu puno proizvoda jer u mome slučaju, kako potrošim jedan proizvod, nekako u isto to vrijeme potrošim puno ostalih, tako da se nakupila cijela hrpetina. Buckle your seatbelts, krećemo!



Potrošila sam čak tri paketa ovih Baby vlažnih maramica iz Plodina. Nisam izbirljiva s vlažnim maramicama i gotovo svake mi odgovaraju, tako i ove. Koristim ih za početno skidanje šminke, brisanje swatcheva i slično. Dovoljno su vlažne i dobro obavljaju svoj posao. Potrošila sam i Duchesse blazinice iz Mullera koje su vrlo povoljne, a meni odlične, tako da ni ne tražim dalje.


U jednome New in postu, spomenula sam da sam za rođendan dobila Lush bombu za kupanje i da se jako veselim isprobavanju i nakon korištenja, mogu reći da mi je jako žao što Lush ne postoji u Osijeku. Bomba koju sam ja imala priliku isprobati je Shoot for the Stars koja je vodu obajala u predivnu plavu boju sa zlatnim šljokicama, a uskoro ćete moći vidjeti slike u posebnom postu, predivno je mirisala i divno je njegovala kožu, bila je iznimno mekana. Balea Sensitive tvrdi sapun je sapun koji koristim za čišćnje kistova, jako je dobar u tome postu, tako da mu se stalno vraćam.


Što se tiče proizvoda za kosu, potrošila sam ih nekoliko. Već sam nekoliko puta spomenula, ali opet ću, Syoss šamponi su moji najdraži šamponi, tako da nije čudo da se jedan od njih našao u potrošenim proizvodima. Riječ je o Syoss Full Hair 5 šamponu koji bio trebao davati volumen kosi. Kažem trebao jer je to ne čini, ili ja to nisam primjetila. Što se drugih stvari tiče, šampon je vrlo dobar, lijepo opere kosu te ju  ne otežava. Što se tiče njege kose, potrošila sam dva proizvoda. Riječ je o Balea regeneratoru za suhu i oštećenu kosu od kokosa i breskve, koji mi se jako svidio te ste ga mogli vidjeti u favoritima veljače, za vrlo nisku cijenu, manju od 10 kuna, dobijete proizvod koji predivno njeguje kosu, omekšava ju, čini ju lepršavom, ne otežava ju, pomaže u raščešljavanju te predivno miriše; te o Balea maski za suhu i oštećenu kosu s vanilijem i bademovih uljem, koja čini sve što čini i regenerator, ali mrvicu jače.


Što se tiče proizvoda za tijelo, prvi na redu su gelovi za tuširanje, a nedavno sam ih potrošila 3. Dva su Aveo gelovi za tuširanje, prvi s mirisom kokosa, a drugi raznim voćem ili kako su ga oni nazvali Voćni zanos. Gel s kokosom je kremast i ne miriše baš kao kokos, ali miris nije neugodan. Gel s raznim voćem miriše jako lijepo, vrlo ljetno, osvježavajuće i voćno, citrusno, te je više gelast. Oba gela za tuširanje dobro obavljaju svoju zadaću pranja te nisam primjetila da isušuju kožu. Miris im se ne zadržava na koži. Potrošila sam i Ziaja gel za tuširanje s kakaom koji mi se jako svidio. Dobijete poprilično veliku količinu od 500 ml što vam dugo traje, a sam gel predivno miriše, miris se lagano zadržava, kremast je i ne isušuje. Od gelova za tuširanje nemam velika očekivanja, bitno mi je da peru i da fino mirišu, tako da mi gotovo svaki odgovara.


Potrošila sam i dva dezodoransa: Dove Silk Dry koji stvarno jako dugo drži, ugodno miriše te je ugodan na koži te Nivea Protect&Care koji malo slabije drži, pa nije baš najpouzdaniji, ali je dobar za svaki dan, te je također vrlo ugodnog mirisa i vrlo je ugodan prema koži. Također mi se kod Niveinog jako sviđa ovo pakiranje.  Potrošila sam i Avon Velvet Soft Moisture univerzalnu kremu za normalnu i suhu kožu, koju sam koristila kao kremu za tijelo i predivna je. Malo je tvrđe teksture, odnosno nije tekuća, ali se jako lako razmazuje i brzo se upije u kožu te ju predivno njeguje. Ima lagani, nenametljivi miris koji se ne zadržava na koži. Također dolazi u velikoj posudici od 400 ml što traje dosta dugo. Ova krema me oduševila i našla se i u jednim mjesečnim favoritima, tako da ću ju definitivno jednom ponovno kupiti.


Sada prelazimo na proizvode na lice. Iako moja opsesija maskama za lice traje jako dugo, u posljednje vrijeme je eskalirala tako da sam nakupovala dosta vrsta, što se tiče većih pakiranja, ali i što se tiče ovih manjih. O njima ćete moći uskoro čitati u posebnom postu, tako da ću ih samo kratko spomenuti. U vrećici s potrošenim proizvodima našla se Garnier Moisture+Freshess sheet maska za normalnu i mješovitu kožu koja mi se jako svidjela, vrlo je hidratantna i ugodna na licu, zatim Afrodita Young&Pure Make it Perfect! osvježavajuća maska za masnu i nečistu kožu koja ne radi ništa posebno, ali mi se nije svidjela svojom čudnom teksturom nalik na žele te Garnier Pure samozagrijavajuća maska koja mi se svidjela jer se uistinu sama zagrijava te lijepo očisti lice, ali ne i pore, njih samo lagano.


Što se tiče maski, odlučila sam po prvi puta isprobati i okoloočnu masku i to Afrodita okoloočnu masku koja mi se svidjela jer lijepo osvježava okoloočno područje, ali vas neće riješiti podočnjaka. Nedavno sam u Dm-u dobila nekoliko testera Ziajinih kremica koje sam isprobala, a riječ je o Ziaja Manuka tree Purifying dnevna krema za lice za masnu i mješovitu kožu te Sensitive noćnu kremu. Obje su mi se svidjele jer odlično obavljaju svoj posao, a dnevnu kremu sam kupila u full size pakiranju, tako da ju trenutno testiram.


Nastavljamo s proizvodima za lice. Prvi proizvod na redu jer proizvod koji se nalazi u svakim potrošenim proizvodima, a to je Garnier ružičasta micelarna voda za osjetljivu kožu koju jako volim- odlično uklanja šminku i čisti lice, ne izaziva iritacije, ne pecka, ne zateže. Za skidanje vodootporne šminke koristila sam CV dvofazni odstranjivač vodootporne šminke koji je jako povoljan, a odličan u svome poslu, također odlično skida šminku te ne izaziva nikakve iritacije. Potrošila sam i Avon Nutra Effects Balance gel kremu koja mi se jako svidjela, a više o njoj možete pročitati u recenziji koju je dobila, klik ovdje, te Avon Planet Spa Luxuriously Refining okoloočnu gel kremu koja mi se također svidjela te više o njoj također možete pročitati u njezinoj recenziji, klik ovdje. Iako su mi usne suhe tijekom cijele godine, a još više se isuše tijekom zime tako da sam potrošila i dva proizvoda za njegu usana. Prvi koji se našao u vrećici s potrošenim proizvodima je Labello Lip Butter s vanilijom i makadamijom, Labello maslace za usne obožavam općenito jer predivno njeguju usne, i predivno mirišu, a miris ovoga je definitvno jedan od najljepših mirisa koji sam ikada pomirisala, a drugi je Liscin balzam koji sam dobila na poklon i neću duljiti jer vjerujem da se ne može kupiti, ali bio je odličan.


I sada prelazimo na nešto zanimljiviji dio i dio koji se malo teže troši je šminka. Prvi na redu su proizvodi za lice. Potrošila sam tri pudera, ali ne odjednom, jer pudere koristim malo jedan, malo drugi, malo treći, malo deseti (:P) te ih miješam, tako da su se tu našli Essence Camouflage 2u1 puder i korektor u nijansi 10 Ivory Beige (recenzija) koji mi se svidio jer pruža odlično prekrivanje, dovoljno je svijetao, ali je poprilično kratkotrajan na licu, L'Oreal Infallible 24H- Matte puder u nijansi 11 Vanilla (recenzija) koji smatram najboljim puderom koji sam ikada probala, uistinu je mat, dugotrajan te pruža odlično prekrivanje te Catrice HD puder u nijansi 010 Light Beige (recenzija) koji mi se svidio trajnošću i prekrivanjem, ali lagano oksidira što smatram jedinom manom koja nije toliko strašna i nerješiva. Posljedni u ovoj kategoriji je Catrice Liquid Camouflage korektor u nijansi 010 Porcellain koji je moj najdraži korektor, dovoljno je svijetao, jako je pigmentiran, odlično posvjetljuje, ne isušuje.


Potrošila sam i Maybelline Lash Sensational Luscious maskaru o kojoj sam pisala ovdje (klik), lijepo produži trepavice te je jako dugotrajno i malo teže se skida. Potrošila sam i Essence tekući ruž u nijansi 01 Colour Party koji vjerujem da se više ne može kupiti, ali ako možete, proizvod je dobar, ali je više jače pigmentirano sjajilo nego tekući ruž. Jedan od potrošenih proizvoda je i Essence mini ljepilo za trepavice iz seta trepavica, koje sam već spominjala i koristim ga kada god stavljam umjetne trepavice. Posljednji proizvod je lak za nokte, vjerujem marke BeautyLine (može se kupiti u Offertissimi) u nijansi 6 Rouge Noir koji mi je bio sasvim okej.

I to bi bilo to, vrećicu sa smećem smo ispraznili do kraja, ako ste došli do kraja posta, svaka vam čast. Volim pisati ovakve postove jer smatram da su vrlo korisni, a kako ih volim pisati, volim ih i čitati. Volite li ih i vi? Što se vi nedavno potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari