ESSENCE LONGLASTING LIPLINERI

by - ožujka 07, 2017

Za Essence liplinere vjerujem da ste svi čuli, ali dobro je s vremena na vrijeme ponoviti gradivo, a ukoliko niste, na pravome ste mjestu da upoznate odlične proizvode (ups, sad sam otkrila kraj :P). Ukoliko vas, ipak, zanima više, nastavite čitati!


Ove olovke su na odvrtanje, tako da se nećete morati zamarati šiljenjem. Ambalaža je čvrsta, u istoj boji kao i sama nijansa olovke. Odlična stvar je što je njihova cijena 12, 90 kn i dostupne su u svim drogerijama.


Količina proizvoda koju dobijete je 0.23 grama što je vrlo malo, ali smatram da nije toliki problem jer su olovke vrlo pristupačne, pa ih lako možete kupiti ponovno.


Olovke su kremaste i lako se nanose, ali se mogu nanosti neravnomjerno što ipak lako možete popraviti. Odlične su za odrubljivanje usana i kao podloga za ruž jer produžuju njihovo trajanje. Ukoliko ih odlučite nositi samostalno (što i ja ponekad radim) neće potrajati vječno, ali hoće 3-4 sata. Lagano isušuju usne, pa ih je potrebno hidratizirati.

Dostupne su u podosta nijansi, a ja kod sebe imam 3: 07 Plum Cake, 08 Girl Next Door i 11 Be a Game- Changer čije swatcheve možete vidjeti na slikama ispod. Prva swatchana nijansa je Girl Next Door, svjetla neutralna nude nijansa, slijedeća nijansa je Plum Cake, mauve nijansa, a posljednja je Be a Game- Changer, vrlo tamna bordo nijansa.



Sve u svemu, ovo je odličan proizvod koji vam definitvno preporučam na isprobavanje ukoliko ih već niste isprobali!

Jeste li već isprobali ove liplinere? Jesu li vam se svidjeli?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari