NEW IN #3

by - siječnja 19, 2017

Nakon nekog vremena, vrijeme je za novi new in post. Prije nego krenemo, želim reći da sve slike nisu uslikane isti dan, tako da postoji razlika, ali nadam se da vam to neće previše smetati.Sad kada smo to razjasnili, nastavite čitati!
Garnier ružičasta micelarna voda je moja najdraža micelarna, tako da sam morala kupiti novu, jer sam staru potrošila, ništa specijalno. Odlično uklanja šminku i čisti lice, bez iritacija i drugih negativnih nuspojava. Avon Planet spa Luxuriously Refining okoloočna gel krema je okoloočna krema koja mi se jako sviđa, lijepo hidratizira i osvježava to područje. Ako vas zanima nešto više, kremica je dobila svoj post, link je ovdje. Avon Nutra effects Balance gel krema je krema koju trenutno koristim i jako mi se sviđa. Lagana je, lijepo se umija te lijepo njeguje kožu, a više ćete moći čitati uskoro.


Balea sprej za zaštitu kose od topline sam kupila jer mi je bio potreban (daah!), a ne vidim neku preveliku razliku među njima, tako da sam zadovoljna njime. Avon Care krema za ruke s kakao maslacem je kupljena jer sam trenutno opsjednuta mirisom kakaa, a kako nam je došla zima i hladno vrijeme, potrebna mi je veća hidratacija ruku. Koristim ju nekih tjedan dana, i mogu reći da je odlična. Odlično hidratizira ruke, brzo se upija, a miris kakaa ostaje na rukama neko vrijeme. Jako mi se sviđa. Kupke su jedna od mojih trenutnih opsedija, tako da kada sam dobila ovu Lush Shoot for the stars, jako sam se obradovala i jedva ju čekam isprobati. Izgledala predivno i predivno miriše.

Avon magix prime&set sprej volim koristiti i kao primer i kao fiksator. Ako ga koristite kao primer, šminka se lijepo poveže na njega, a kao fiksator lijepo sjedini šminku i produži njezino trajanje. Učinkovist je još veća ako ga koristite i kao primer i kao fiksator. Golden Rose tekući mat ruževi su zaludili gotovo cijeli beatuy svijet, pa sam ih morala isprobati i ja, a pogotovo su mi se svidjele nove nijanse, tako da sam uzela nijansu broj 15, prekrasnu bordo nijansa. Jako mi se sviđa i definitivno neću stati samo na ovoj jednoj nijansi. Nyx Stay Matte but not flat powder foundation sam dobila na poklon i zasada mi se sviđa i djelovanjem i jako svijetlom nijansom (Alabaster).

U Lidlu sam kupila novi uvijač za trepavice i super stvar kod ovoga je što dobijete 3 ove gumene zamjene koje se meni uvijek "potroše". Isprobala sam ga i meni je dobar.

Alverde pigment za posvjetljivanje sam kupila jer mi je gotovo svaki puder pretaman, tako da ovakva stvarčica super stvar. Nijansa je jako svijetla, tako da bez problema možete posvijetliti vaš puder. Još ga testiram tako da ću uskoro javiti dojmove. Cv dvofazni odstranjivač vodootporne šminke s očiju je dobar proizvod i pomaže u skidanju maskara koje se teže skidaju, bez iritacija. Kao što sam već rekla, nekoliko slika ranije, kupila sam jedan Golden Rose tekući mat ruž i nisam mogla stati samo na jednome, tako da sam kupila i prekrasnu nude nijansu u broju 13.

U Bipi je do kraja tjedna akcija 1+1 gratis, tako da sam kupila neke stvari, Garnier ružičastu micelarnu vodu i dva Dove dezodoransa, Invisible dry i Silky dry. Ove proizvode sam koristila i prije, tako da je ovo ponovljena  kupnja, proizvoda koji su mi dobri.

Na toj akciji, kupila sam i dva Syoss šampona, koje kupujem stalno i to su moji najdraži šamponi, a ovaj put sam uzela Renew 7 i Ceramide Complex Anti- breakage. Kasnije mi je mama kupila još dva, tako da ih sada imam stvarno dosta. Kako sam čitala dosta pozitivnih recenzija Baleinog šampona za dubinsko čišćenje odlučila sam ga isprobati i zasada mi se sviđa, ali mislim da ga trebam još malo koristiti za konačan dojam.

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regenerator u spreju je jedan od proizvoda bez kojega ne želim biti, obožavam ga. Kosu čini mekom i lepršavom, a raščešljavanje tanke i kose koja se brzo mrsi, mačji kašalj. Ako vas zanima više, dobio je svoj post koji možete pogledati ovdje. Pošto su mi usne katastrofa gotovo uvijek, a pogotovo zimi, morala sam uzeti jedan balzam za usne, a izbor je pao na Labello Med Repair koji mi djeluje jako obećavajuće, a nadam se da će takav i biti. U drogerijama je trenutno akcija u kojoj za cijenu Catrice Hd pudera dobijete puder i Liquid Camouflage korektor, oboje u nijansama 010. Svakako pogledajte ovu ponudu, izvrsna je. Korektor je moj najdraži korektor, dovoljno je svijetao, dugotrajan i pruža odlično prekrivanje. Puder je također izvrstan, jedino mi je palo pretaman (ali zato imamo Alverde pigment). Puder je dobio svoj post, pa ako vas zanima, link je ovdje

Danas sam išla do Dm-a kako bih kupila Balea Sensitive kruti sapun koji koristim za pranje kistova i jako ga volim u tu svrhu, pa sam morala malo razgledati i uzela sam i Balea Teint Perfection matirajuću kremu/ primer o kojemu sam čitala dosta dobrih stvari i Garnier Pure Self Heating masku za lice koja me je jako privukla i jedva ju čekam isprobati.

Bipa je imala vikend akciju u kojoj je sav make up bio snižen 30% pa sam otišla pogledati neke stvari i nažalost većina stvari koje sam htjela kupiti se rasprodala i jedina stvar koja je bila tamo, a ja sam ju htjela je Wet'n'Wild paletu za konturiranje u nijansi Dulce De Leche i stvarno mi je drago da sam ju kupila. Uskoro ćete moći čitati o njoj. Kada sam već bila tamo, uzela sam i dva Essence proizvoda, Essence lak za nokte u nijansi 67 love me like you do, njihove lakove volim, dostupni su u mnogo boja, ali nisu najkvalitetniji, i Essence sjenilo za oči u nijansi 03 rosie flamingo koja me je privukla jako lijepom, sjajnom highlighter nijansom s lila odsjajem. 

Jedna od 1+1 akcija u Bipi bila je i na L'Orealove Miss maskare, pa sam uzela L'Oreal Miss Mangu, koja je jedna od mojih najdražih maskara i Miss Hippie, koju moram isprobati. Također sam uzela i Essencov longlasting lipliner u nijansi 11 be a game changer jer mi je trebao tamni lipliner. 

I to bi bilo to, od nekih stvari koje sam nedavno kupila, nadam se da vam se sviđa.

Što ste si vi nedavno kupili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari