NEW IN #2

by - prosinca 06, 2016

Nakon nekog vremena, donosim vam još jedan post s proizvodima koje sam nedavno kupila. Nije se skupilo toliko proizvoda, ali ako vas ipak znaim što se tu našlo, nastavite čitati.

Za početak nekoliko preparativnih proizvoda. Nivea protect&care dezodorans nastao je na uzoru na njihovu kultnu plavu kremu, a pošto volim Niveine dezodoranse, odlučila sam ga isprobati. Balea piling za pranje lice s malinom me oduševio i našao se u favoritima prošlog mjeseca (klik). Jako dobro čisti lice bez ikakvih iritacija, nije agresivan i predivno miriše. Garnier sensitive micelarna je meni jedan od najdražih proizvoda i uvijek ju imam kod sebe, tako da sam morala kupiti novu. Avon Luxuriously Refining peel of maska za lice me privukla činjenicom da je peel of maska jer ih obožavam i proces skidanja mi je prezabavan te time što u sebi ima zlatne šljokice. Isprobala sam ju par puta i dobra je.


Aveo zeleni odstranjivač laka za nokte je bio moj omiljeni odstranjivač, ali pošto su ga povukli iz prodaje, kupila sam ovaj Aveo odstranjivač s lubenicom. Nisam baš lakirala nokte, pa ga nisam isprobala, ali nadam se da će biti dobar. Balea losion za ruke s mirisom vanilije i pačulija sam uzela jer mi je trebala neka krema ili losion za ruke na noćnom ormariću, a za ovaj sam pretpostavila da fino miriše i bio je jako povoljan, pa je izbor pao na njega. Mazala sam ruke par puta i sviđa mi se. Balea prutić za kupanje sam prije već isprobala i svidio mi se, a bio je snižen na blagajni pa sam ga uzela.
 

Balea matirajuća krema mi je vrlo draga i kupila sam ju već nekoliko puta, a dobila je i svoju recenziju pa ako vas više zanima, kliknite ovdje. O Freeman maskama za lice sam puno čitala i jedva sam ih čekala isprobati. Uzela sam Avocado&oatmeal te Mint&lemon u ovim malim tester pakiranjima jer koliko sam primjetila, osječki Kozmo nema full size pakiranja (ako ima ispravite me i uljepšajte mi dan/tjedan/mjesec). Isprobala sam ovu s avokadom i oduševila se.


H&M make- up spužvicu kupila sam jer mi je trebala nova i na prvu drago mi je što sam to učinila. Za 20 kuna dobila sam najmekšu spužvicu koju sam ikada isprobala! Labello lip butter uvijek imam na svome noćnome ormariću, mažem ga i tijekom dana, ali mi je posebno drago namazati ga navečer prije spavanja u debelome sloju i probuditi se s prekrasno mekim usnama. Potrošila sam nekoliko posudica onoga s kokosom, a ovaj put sam se, malo za promjenu, odlučila za ovaj s vanilijom i makadamijom i oba mirišu božanstveno. Mala zamjerka ide na nepraktičnu ambalažu.


Trebao mi je obični crni lak, tako sam kupila ovaj Gabrini, a uz njega sam uzela i ovaj Nude matte, jer volim nude i volim mat, tako da je ovo idealna kombinacija. Nisam ih još ispobala pa ne mogu ništa reći o njima. Također mi je trebalo novo ljepilo za trepavice, pa sam uzela ovo Essence Lashes to impress koje mi se čini isto kao i njihova prethodna verzija, samo s drugim imenom. Nisam ga još isprobala pa ne mogu reći je li isto ili su nešto mijenjali.


Među mojim novokupljenim proizvodima našlo se i nešto dekorative. L.A. Girl Pro.prep primer sam dobila i trenutno ga isprobavam pa kada budem sigurna, javim dojmove. Ono što mogu reći da lijepo zagladi kožu. Catrice Liquid Camouflage tekući korektor je moj naaajdraži korektor i kupujem ga stalno. Dovoljno je svijetao za svijetlu put, prekrivanje, pigmentacija i dugotrajnost su mu odlični. Essence get picture ready! puder u kamenu je sasvim prosječan i svoju je recenziju dobio, pa ako vas više zanima, kliknite ovdje. Essence Matt touch rumenilo u nijansi 30 rose me up! obožavam i smatram da je ova nijansa njaljepša nijansa rumenila ikada! Također je dobio svoju recenziju, pa ako vas zanima više kliknite ovdje.


Maybelline Lash Sensational Luscious maskara mi je jedna od najdražih, a u Dm-u je bila promociju u kojoj uz kupnju originala, gratis dobijete njezinu vodootpornu verziju pa sam to morala kupiti. Nisam još isprobala ovu vodootpornu verziju, ali me zanima kakva je, pošto meni originalna verzija izdrži gotovo sve.


Essence All about bronze paleticu sjenila uzela sam kao jedan od poklona za mamin rođendan jer joj se svidjela, a ona se šminka jako rijetko pa će joj biti dobra. Pigmentacija je solidna, nijanse su lijepe, ali mala zamjerka na to što su sve shimmeraste pa nije dovoljna za neki eye look. Za Essence Liquid ink u vodootpornoj verziji sam čula riječi hvale pa sam ga odlučila isprobati. Pigmentacija mi se sviđa, a o ostalome ne mogu govoriti jer ga nisam isprobala na očima, samo na ruci. Essence olovku za usne u nijansi 14 Famme fatale kupila sam jer mi je potrebno nešto prave crvene boje za usne za Božić, pa da ne zaboravim.


Trebao mi je novi šampon pa sam uzela ovaj Syoss Purify&Care  koji je namijenjen maskom korijenu i suhim vrhovima, kakva je i moja kosa i nadam se da će biti dobar. L'Oreal Pure Clay matirajuća maska je njihov novitet i od tri maske koje nude, ja sam se odlučila sam ovu. Jednom sam ju isprobala i na prvu mi se svidio učinak, iako još ne mogu ništa točno reći o njoj, osim da mi se miris nikako ne sviđa.

I to bi bile neke stvari koje sam nedavno kupila.Nadam se da ću novim proizvodima biti zadovoljna, javim dojmove.

Što ste si vi nedavno kupili? Pišite mi!

Hvala na čitanju i želim vam ugodan dan!
P.S. Šesti dan Blogmasa je završio, tako da do Božića imamo još 19 dana.

You May Also Like

0 komentari