MOJA ESSENCE KOLEKCIJA 2016

by - prosinca 13, 2016

Essence je vrlo povoljan drogerijski make up brand koji su u sebi krije prave male dragulje. Ja sam vam danas odlučila pokazati svoju kolekciju Essence proizvoda i ukratko vam reći svoje mišljenje o njima. Ako vam zanima što se to nalazi u mojoj trenutnoj Essence kolekciji, nastavite čitati!
Disclaimer: ovaj post ne predstavlja nikakvo moje hvaljenje s time što ja imam, već je nastao kako bi vas upoznala i predstavila neke Essence proizvode. 



 LAKOVI ZA NOKTE

Essence lakovi nisu baš postojani, ali ih volim jer su vrlo pristupačni i dostupni u vjerojatno svim bojama. Isprobala sam dosta boja, ali sam neke imala jako dugo vremena pa su se stisli i bacila sam ih. U kolekciji lakova ostala su mi još 4- dva iz prijašnje linije Colour&go; bijeli sedefasti u broju 102 sparkling water lily i šljokičasti ružičasti u broju 105 party princess, te dva iz sadašnje linije The gel nail polish; tamnije ljubičasti u broju 52 amazed by you i mornarsko plavi u broju 31 electriiiiiic. Zaboravila sam uslikati glow in the dark nadlak, koji je skroz zanimljiv.
PROIZVODI ZA LICE

Essence tekuće pudere sam većinom izbjegavala jer su jako narančasti, ali ovaj Camouflage 2u1 puder i korektor me oduševio vrlo svjetlom nijansom. Onom što mi se nije svidjelo je njegovo kratko trajanje. Ako vas zanima, za ovaj puder sam napisala recenziju koju možete pročitati ovdje. U kolekciji imam i dva pudera u kamenu, Get picture ready!pore refining puder u kamenu, za koji sam također napisala recenziju koju možete pročitati ovdje. Taj puder u kamenu je sasvim prosječan i ne, ne popunjava pore. Pure nude puder u kamenu je izašao iz asortimana i žao mi je što sam ga kasno primjetila jer mi je predobar.


Sljedeći na redu je Sun club bronzer za svjetliju kožu u nijansi 01 natural za koji vjerujem da ste svi čuli. Ovaj bronzer je ogroman (a ja sam ga skoro potrošila aaa #proud) i jako fino miriše. Pomalo je narančast što mi malo smeta, ali ga izblendam i nanesem malo pa to sve dobro izgleda. Soo glow! kremasti highlighter u nijansi 10 look on the bright side je predivan, predivan highlighter. Ono što je zanimljivo je da je on kremast, ali kada ga nanesete postaje praškast. Izgleda jako prirodno i dugo ostaje na koži. Ovaj highlighter je zlatnog podtona, a dolazi u još jednoj nijansi koja je više ružičasta. I iako ga je ostalo malo, u zadnje vrijeme ga jako rijetko koristim i sada sam baša ljuta na sebe (note to self: koristi ga češće!!)


Sljedeća na redu su rumenila. Ja inače nisam veliki ljubitelj rumenila, ali imam ih 4 iz Essenca. Njihova rumenila su većinom lijepo pigmentirana, ali nisu baš jako dugotrajna (meni to ne smeta). Ovdje na slici možete vidjeti  dva rumenila iz limitiranih kolekcija - Beauty Beats u nijansi 01 Groupie at heart koja je intenzivna hot pink nijansa koju sam kupila i toliko puno iskoristila da ni sama ne znam kako ni zašto, jer kao što sam rekla, nisam ljubiteljica rumenila, ali čini mi se da kada sam ga kupila, voljela sam tako što (kolekcija je starija) te Cinderella rumenilo u nijansi 01 So this is love koje me je osvojilo prvenstveno svojim preslatkim pakiranjem te divnom malo manje hot pink nijansom savršenom za ljeto. Silky touch rumenilo u nijasni 90 summer dreaming je slabije pigmentirano nježno ružičato rumenilo sa sitnim jedva vidljivim zlatnim "šljokicama" koje se ne vide na licu. Meni predivno! I naravno izbačeno iz prodaje. I posljednje rumenilo je ujedno i najnovije, Matt touch rumenilo u nijansi 30 rose me up! koje je moje definitno najdraže rumenilo u jednoj predivnoj neutralnoj nijansi. Za njega sam napisala recenziju, pa ako vas zanima, možete ju pročitati ovdje.

PROIZVODI ZA OBRVE



Jedno vrijeme sam imala fazu kada sam obrve popunjavala isključivo olovkama, a sada mi je to nezamislivo i puno mi je lakše to činiti sjenilima ili gelovima. Naravno ukusi se razlikuju, pa ako su vama obrve najdraži način popunjavanja obrve, you go girl! Ove Essencove su sasvim solidne. Ja ih imam u dvije nijanse, brown i koliko se sjećam blonde, a morala sam ih mijenjati zbog bojanja kose.

PROIZVODI ZA OČI

Essence Little eyebrow monsters highlighteri za obrve su jako lijepi proizvodi koji su bili dio limitirane kolekcije, pa ih ne možete više kupiti, ali ako ih slučajno negdje pronađete pogledajte tu ljepotu. Koristim ih kao highlighter u unutarnjem kutu oka te kao bazu za shimmerasta sjenila, a rijetko kada za ono što su namijenjeni, odnosno kao highlighter za obrve. Imam ih u obje nijanse koje su bile dostupne i za njh sam napisala recenziju, pa ako želite pogledati, kliknite ovdje. I love nude sjenila koja su izbacili iz prodaje su po mome mišljenju bila njihova najbolja sjenila i ne znam zašto su to napravili (bad move, Essence). Sjenila su predivna, predivno se blendaju, pigmentacija je odlična, dugotrajna su. Ja ih imam u dvije nijanse: 01 vanilla sugar koju koristim svakodnevno za fiksiranje baze te 05 my favorite tauping koja je savršena nijansa za konturiranje i obožavam konturirati njome. Nadam se da će ih ponovno ubaciti u kolekciju, možda u nekom novom pakiranju #hint ;)


Liquid ink vodootporni tuš je odličan tuš, samo je stvarno dosta tekući pa morate pripaziti da na četkici ne ostane previše proizvoda. Dugotrajan je i odlično pigmentiran te ima vrlo preciznu četkicu (ipak ako radim wing liner, volim koristiti kistić jer mi je tako lakše).  Njihovi eyeliner penovi su potpuna suprotnost i definitivno ih izbjegnite. Dobri su nekoliko korištenja, a tada postaju sivi i nikakvi (slika). Kajal olovku imam u crnu nijansi i sasvim je solidna, dok ovu longlasting verziju imam smeđu u broju 02 hot chocolate i odlična je.


Kosi kist za eyeliner je moj najdraži kist za nanošenje eyelinera (bio bi odličan i za obrve). Presladak dizajn, vrlo precizan kist, odlično nanosi proizvod. Individualne trepavice su odlične, djeluju vrlo prirodno, a podignu cijeli izgled. Alii, njihovo stavljanje je meni živi užaš. Ali vjerujem da je to sa svim individualnim trepavicama. Moje su u broju 02 single lashes MIX, a postoji i vezija gdje su sve trpavice iste veličine.Ovdje na slici su sve nabacane, ali sam ih mislila očistiti pa vidjeti mogu li se koristiti ponovno. Lashes to impress ljepilo za trepavice mi je odlično (koliko sam puta rekla da je nešto odlično #ne lažem!). Drži trepavice dok ih ne skinem, suši se u prozirno, ne iritira mi oči, a uz to je i vrlo pristupačno, gdje ćeš bolje.

PROIZVODI ZA USNE


Njihovi tekući ruževi, koji su po meni pigmentiranija sjajila, povučeni su iz prodaje, a ja ovdje kod sebe imam jedan u svjetlo ružičastoj nijansi 01 colour party, koja mi se svidjela za svaki dan. Trajnost, naravno, nije baš najbolja. Ova dva ruža koja imam, ni ne znam jesu li još uvijek dostupni su u brojevima 14 adorable matt! (crvenkasto berry nijansa) i 15 oh so matt! (dosta svjetla nude nijansa). Iako bi se prema nazivima moglo zaključiti da su mat, nisu, kremasti su. Pigmentacija je dobra, kao i trajnost.


Ovdje imam mnoštvo olovaka za usne. Dvije chubby, glossy verziju u nijansi 03 luminous rosewood i velvet veziju u nijansi 02 peony star. Obje predivne nude nijanse. Jednu longlasting veziju klasičnh olovaka, u, opet nude nijansi, 08 girl next door, zatim klasične olovke za usne, starije, vrlo kremaste, u nijansama 05 soft berry, 08 red blush i 15 honey berry te noviju, sušu verziju, u nijansama 06 satin mauve, 11in the nude i 14 famme fatale. Pigmentacija kod svih je odlična.

I to bi bila moja Essence kolekcija. Ako bih morala izdvojiti favorite, do proizvoda koje još uvijek možete kupiti (odnosno nisu povučeni iz prodaje), bila bi to rumenila, vodootporni tuš za oči,  kosi kist, ljepilo za trepavice i liplineri.

Što vi imate od Essencea? Koji su vaši Essence favoriti?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

P.S. Trinaesti dan Blogmasa je završio, tako da do Božića imamo još 12 dana.

You May Also Like

0 komentari