BALEA REVITALIZIRAJUĆA OKOLOOČNA KREMA ZA UBLAŽAVANJE PODOČNJAKA I OTEČENIH OČIJU

by - prosinca 08, 2016

Već i vrapci na grani znaju koliko je hidratizacija kože važna. Vrlo važna je i hidratizacija okoloočnog područja jer je tamo koža najtanja i tamo nam se javljaju prve bore, koje želimo odgoditi ili, ako je moguće, potpuno izbjeći. Ja vam danas donosim recenzija jedne vrlo pristupačne okoloočne kremice, a riječ je o Balea revitalizirajućoj okoloočnoj kremi za ublažavanje podočnjaka i otečenih očiju. Ukoliko vas više zanima, nastavite čitati.


Krenimo prvo, kao i uvijek od pakiranja. Kremica dolazi u plastičnom plavom pakiranju koje je smješteno u kutijicu od tvrdog papira koje je iste plave boje kao i sama ambalaža proizvoda pa to sve izgleda lijepo i skladno. Količina koju dobijete je15 ml, a možete ju pronaći u Dm prodavaonicama i za nju ćete izdvojiti dvadesetak kuna. 



Krema ne sadrži parfeme što je odlično. Na slici ispod možete vidjeti njezin sastav.


Tubica proizvoda ima uski otvor kroz koji kremica izlazi lijepo i ne razlijeva se, nego izađe količina proizvoda koju ste istisnuli. Također bez obzira kako kremu ostavite, neće se razliti.



Krema je srednje gusta i jako se lijepo razmazuje. Upija se dosta brzo, ali pripazite da ne pretjerate jer će joj onda trebati jako dugo vremena da se upije. Krema ima neki blagi, blagi miris koji se jedva osjeti, a ja ga ne znam opisati. Koristila sam ju ujutro i navečer nakon što sam temeljito očistila lice. Krema jako lijepo hidratizira okoloočno područje, osvježi ga i učini mekanim. E sada, što se tiče onoga što ova krema kaže da radi, a to je ublažavanje podočnjaka i otečenih očiju, nisam primjetila da na tom području išta radi.


Meni se ova okoloočna krema svidjela zbog divne hidratacije koju daje iako ne radi ništa na području ublažavanja podočnjaka i otečenih očiju.

Jeste li vi isprobali ovu Baleinu okoloočnu kremu? Kako vam se svidjela?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan.
P.S. Osmi dan Blogmasa je završio, tako da do Božića imamo još 17 dana.

You May Also Like

0 komentari