AVON PLANET SPA BLISSFULLY NOURISHING KREMA ZA RUKE, LAKTOVE I STOPALA

by - prosinca 04, 2016

Hidratacija kože jako je važna tijekom cijele godine, a posebno u ovo hladnije vrijeme. Važno je hiratizirati cijelu kožu, te vjerujem da svi hidratiziramo lice i tijelo, ali postoje određeni dijelovi tijela na koje često zaboravimo ili im ne pružamo njegu u onoj količini ili na onaj način koji im je potreban. Danas ću pisati o kremi koja je namijenjena upravo takvim područjima - rukama, laktovima i stopalima.


Krema dolazi u plastičnoj posudici, klasičnoj za kreme. Količina koju dobijete je 75 ml, te ju trebate potrošiti za 12 mjeseci. Redovna cijena joj je 65 kn, ali je često snižena. Sadržava afrički shea maslac koji uvelike pomaže u hidrataciji.

SASTAV:

Krema je vrlo fine teksture, nije teška, lako se razmazuje i brzo se upija. Imalo pomalo intenzivan miris koji ne znam kako opisati i mislim da je to jedan od onih mirisa koji ćete ili obožavati ili mrziti. Ja ga obožavam! No ne brinite, miris se ne zadržava na koži. Krema mi nije izazvala nikakve probleme ili iritacije. Ono što je učinila, je, da je ostavila moju kožu jako mekom. Inače imam suhe pete, ali s ovom kremom više nemam taj problem.
Ono što smatram da je mali, ali zanemariti problem je što nema zaštitnu foliju, a rjeđe je teksture, pa se "razlila" po poklopcu. No kao što sam rekla, to je zanemarivi problem jer se ta krema lako pokupi i iskoristi, a ne moramo se brinuti da ju je netko dirao prije nas pošto sve ide preko kataloga (osim ako imate nepovjerivljivu Avon lady :P).



Ovo je krema koju vam preporučujem ako imate problema sa suhoćom ovih suhoći izloženijim dijelova tijela i želite im osigurati dodatnu hidrataciju, meni je pomogla oko suhih peta.

Jeste li isprobali ovu kremu?

Želim vam ugodan dan! Do čitanja,

P.S. Četvrti dan Blogmasa je završio, tako da do Božića imamo još 21 dan.

You May Also Like

0 komentari