MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS PALETA

by - rujna 05, 2016

U prošlom postu sam pisala o MUR Flawless Matte paleti, a danas na red došla njezina shimmerasta sestra Makeup Revolution Flawless paleta.


U prošlom postu sam napisala sve zajedničke karakteristike Ultra Proffesional Eyeshadows paleta (ako vas post zanima link je OVDJE), no da ponovim gradivo: dolaze u crnom lakiranom pakiranju od čvrste plastike u količini od 16 grama, što je 0,2 grama po sjenilu, imaju veliko ogledalo i nemaju aplikator, a sama paleta dolazi u kutiji koja je u ovom slučaju u rose gold boji.





Možete ju kupiti na Pink Panda stranici za 93,99 kn (često je snižena na 45 kuna) ili na službenoj Makeup Revolution stranici za 8,00 GBP.

A sada o ovoj ljepotici... Paleta sadrži 32 sjenila, od kojih su 6 mat(Paper, Almost there, Smudge, Pure chocolate, Raw, Night), a ostala (njih 26) shimmerasta. Sjenila su pigmentirana (shimmerasta su pigmntiranija od mat sjenila, ali to je očekivano, no najsvjetlija mat nijansa je dosta slabo pigmentirana), lako se blendaju, truse se pomalo i vrlo su mekana.
Nosila sam ih sa i bez baze u  oba slučaja su pigmentirana i dugotrajna iako to baza, naravno, pojača. Nijanse su neutralne i pomoću njih je moguće izraditi hrpu različitih lookova, od dnevnih do noćnih.


U nastavku vam donosim swatcheve koji su napravljeni bez baze, pa uživajte u ovoj ljepotici.


1.RED

2.RED
3.RED

4.RED
Ovu paletu obožavam i od kada sam ju kupila, ne ispuštam ju iz ruku. Imate li ju vi i je li vam se svidjela?

You May Also Like

0 komentari