MAKEUP REVOLUTION FLAWLESS MATTE PALETA

by - rujna 04, 2016

Šminke nikada dosta, a pogotovo nikada nije dosta paleta. Ja palete obožavam, bez obzira sa kojim make up proizvodom one bile ispunjene- sjenila, bronzeri, korektori, contour palete, bring it on! Također obožavam i Makeup revolution kao brend, nude uistinu kvalitetne prozivode po i više nego prihvatljivoj cijeni. Tako da danas pišem o Makeup Revolution Flawless matte paleti.


Ova paleta dio je njihovih Ultra Professional Eyeshadows palete, koje se sastoje od 32 sjenila. Paleta dolazi u kutiji mat brončane boje. Sama paleta je crna i lakirana što je pomalo nezgodno jer otisci prstiju ostaju posvuda, no to nije toliki problem. Izrađena je od čvrste plastike, čujete onaj klik kada ju zatvorite te se ne morate brinuti da će vam se, ako ju nosite u torbi, otvoriti. Kada ju otvorite s jedne stane imate svoja 32 sjenila, a s druge strane veliko ogledalo koje je vrlo praktično. Između sjenila i ogledala možete držati plastičnu prozirnu foliju s nazivima sjenila, kako bi ogledalo duže bilo čisto. Uz paletu ne dobijete nikakav aplikator, što ne smatram problem, jer većina cura (i žena, ja vam se okupljam pod nazivom cure;)) koristi svoje kistove.  Ukupna količina sjenila iznosi 16 grama, što bi bilo 0.2 grama po sjenilu.



 
SASTAV:
TALC, MICA, PARAFFINUM LIQUIDUM, TOCOPHEROL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE [+/- CI 15850, CI 16035, CI 42090, CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77510, CI 77891]

A sad nešto o samim sjenilima. Kao što i samo ime palete kaže, sva sjenila su mat, vrlo su mekana i pigmentirana te se lako se blendaju (iako postoje uistinu malene razlike između nijansi). Truse se, ali ne previše. Paleta nudi veliki raspon nijansi, od svijetlih do crne i sve su neutralne.  Nijanse su međusobno vrlo slične, no meni su to sviđa jer ja uvijek tražim tu neku između. Sjenila sam nosila i sa i bez baze te sam vrlo zadovoljna njihovom pigmentiranošću i dugotrajnošću.


U nastavku vam donosim swatcheve (bez primera), kako biste same vidjele nijanse u akciji:

1.RED

2.RED

3.RED

4.RED

Ova paleta dostupna je na Pink Panda stranici po cijeni od 93,99 kn (iako često zna biti na akciji od 45 kn) ili na službenoj MakeupRevolution stranici po cijeni od 8,00 GBP.

Imate li ovu paletu? Volite li Makeup Revolution?

You May Also Like

0 komentari