AVON BAZA ZA SJENILO

by - kolovoza 29, 2016

Ovu bazu sam kupila onako, listala sam Avonov katalog i odlučila ju isprobati. Inače nemam problema sa sjenilima, pošto mi kapci nisu masni, sjenila mi se ne skupljaju u pregibu oka, ali sam htjela nešto od čega moja sjenila neće s vremenom izblijediti na kapcima. I to nešto sam pronašla – u obliku Avonove baze za sjenila.



I moram napomenuti kako sam čim sam dobila svoju Avon narudžbu odlučila poslikati stvari koje trebam za blog, kad ono baza nekako čudno natočena unutra, pa zato slike same baze nisu baš najreprezentativnije, ali što je tu je :)

Nešto općenito o ovoj bazi. Dolazi u staklenoj posudici sa crnim čepom i količinom od 3 grama. Ambalaža bi se jako sviđa, nekako otmjena i elegantna, kao i većina Avonove kozmetike te generalno volim njihova pakiranja, jer su mi jako fancy hihi. Baza je često na akciji, te možete pronaći za 25 – 30 kuna, dok joj je redovna cijena 45, što i nije tako puno i dostupna je putem Avonove kataloške prodaje. Problem koji mnogo cura spominje je što je baza made in China, ali meni to ne smeta.




SASTAV:
ISODODECANE, TALC, NYLON-12, CERA ALBA, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PARAFFIN, C12-13 ALKYL LACTATE, SILICA, AQUA, PROPYLENE CARBONATE, DIMETHICONE, BUTYSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, METHYLPARABEN, POLYETHYLENE, CAMELLIA OLEIFERA LEAF EXTRACT, ETHYLPARABEN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TRIETHOXYCYPRYLYLSILANE, SACCHAROMYCES LYSATE EXTRACT, C9-15 FLUOROALCHOHOL PHOSPHATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM HYALURONATE, PEG-12, DIMETHICONE, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Iz Avona kažu da baza produžuje postojanost sjenila za oči i spriječava nakupljanje u pregibima kapaka, matira i zaglađuje kožu kapka te da je prikladna za različite tonove kože i vodootporna, s čime se ja slažem, jedino ne mogu govoriti ništa o sprječavanja nakupljanja u pregibima jer s time nisam imala problema.

Vodootpornost baze sam ja testirala sam swatchem na ruci ispod mlaza vode i pokazala se vodootporna, no ne mogu reći kako bi se ponašala kada bi npr. plivali s njom, ali sumnjam da to netko radi. (ukoliko da, ne osuđujem vas, neka svatko radi što želi i voli :)).

Baza dolazi u nijansi Light beige, koja je nježna roskasta nijansa koja nakon što se izblenda postaje gotovo prozirna, pa tako vjerujem da bi odgovarala svim tonovima kože.




Na swatchevima ispod možete vidjeti razliku u intenzitetu sjenila sa i bez baze.

  
I to bi bilo to, kvalitetna i dobra baza, cjenovno pristupačna. Jeste li vi isprobali ovu bazu?

You May Also Like

0 komentari