EVELINE 8U1 LAK ZA NOKTE

by - rujna 30, 2016

Današnju recenziju pišem o jednom proizvodu za nokte, za koji ste vjerojatno većina čuli, no ukoliko niste i imate problema s noktima, nastavite čitati. Riječ je o pravom dragulju, koji će ozdraviti i popraviti vaše nokte vrlo brzo, a to je Eveline 8u1 lak za nokte. Iako ste već sada kogli pročitati da je ovo odličan proizvod, svejedno nastavite čitati, za više pojedinosti.


Proizvod dolazi u klasičnom pakiranju u kojemu dolaze lakovi za nokte s uskim i preciznim aplikatorom te je zapakiran u kartonsku kutiju na kojoj se između svega nalazi i uputstvo za upotrebu. Količina koju dobijete je 12 ml i potrajat će vam dosta dugo. Eveline u svojoj ponudi ima mnogo lakova slične namijene, ali ovaj ih okuplja sve zajedno.  Ova 8u1 verzija dolazi u ovoj prozirnoj varijanti, ali i sa zlatnim šljokicama. Cijena obje verzije je jednaka - 21,90 kn i dostupna je u drogerijama- Kozmo i DM,  koliko ja znam.





SASTAV:

Kako mu samo ime kaže, proizvod je namijenjen rješavanju 8 problema noktiju: oštećeni nokti, listanje noktiju, slabi nokti, mekani nokti, lomljivi nokti, slabi nokti, mat nokti (nokti bez sjaja) te nejednaka podloga. Eveline kaže kako ova formula ulazi u strukturu nokta i učinkovito ga obnavlja, maksimalno učvršćuje, stimulira njegov rast, poboljšava elastičnost čineći ga otpornim na mehanička oštećenja te štiti nokte od lomljenja i listanja. Napominju da ga se ne koristi na noktima nakon uklanjanja gela ili umjetnih noktiju.


Proizvod koristite tako da prvi dan nanesete jedan sloj, drugi dan drugi sloj, a treći dan skinete i ponovite postupak te ga koristite dva do tri tjedna, a dalje samo kao bazu. Ja ga koristim tako, samo što ga koristim koliko sama mislim da je potrebno. Inače imam nokte koji brzo pucaju i listaju se, ali ovaj lak to sprječava. Jedina stvar na koju morate pripaziti je da ga ne koristite predugo, već nakon što sami zaključite da su vam se nokti oporavili jer nokti postanu prečvrsti i lako pucaju.

Inače je ovo odličan proizvod koji vam svakako preporučam i od brojnih prijateljica sam čula kako je ovo odličan proizvod te uistinu djeluje.

Želim vam ugodan dan i do čitanja, pusa.

You May Also Like

0 komentari