BALEA MATIRAJUĆA KREMA ZA SUŽAVANJE PORA

by - kolovoza 26, 2016

Danas vam donosim recenziju jedne jako budget - friendly kremice koju obožavam. Riječ je o Balea matirajućoj kremi za sužavanje pora. Ovu kremicu koristim već dosta dugo vremena, i trenutno sam došla do pola druge, a u zalihi imam i treću spremnu.




Krema se nalazi u plastičnoj posudici od  čvrste plastike od 50 mililitara te je zaštićena folijom kako ju nitko prije vas ne bi dirao. Uz to je upakirana u kutijicu, a cijena joj je nešto manja od 20 kuna, nisam točno sigurna i može se kupiti u svim dm prodavaonicama.




SASTAV:

Prije svega trebam napomenuti da ja imam mješovitu kožu sa masnom T- zonom, da se znate orijentirati.

Krema odlično hidratizira kožu, te ju koristim i prije šminkanja. Ima pomalo intenzivniji voćni miris, koji ne mogu odrediti je li citrusni ili miris zelene jabuke, no navode da sadrži voće kiseline te je to razumljivo. Miris nakon nanošenja nestaje. Meni nije izazvala nikakve probleme na licu. Nije teška, brzo se upija, ostavlja blagi matirajući efekt te se koža od nje manje masti. Međutim, iako navode da je ovo krema za sužavanje pora, moje pore nije suzila, a čitajući i druge recenzije, primijetila sam da druge cure navode isto što se tiče sužavanja pora.

Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna ovom kremom i planiram ju kupovati još dugo vremena, ukoliko prije ne pronađem neku bolju
.
Jeste li vi isprobali ovu kremu? Koja je vaša najdraža krema?

You May Also Like

0 komentari