FARMASI TIME LOCKER MAKE UP FIKSATOR

by - prosinca 13, 2017

Fiksatore volim koristiti jer lijepo sjedine sav make up te lagano produže trajanje make up, tako da kada sam vidjela ovaj fiksator na sniženju u katalogu, morala sam ga isprobati. U nastavku možete pročitati moje dojmove.


Fiksator dolazi u bijeloj neprozirnoj ambalaži napravljenoj od čvršće plastike s nekoliko detalja. Količina koja dolazi u ambalaži se 115 ml s rokom trajanja od 12 mjeseci. Redovna cijena mu je 43 kn, ali se često može pronaći na akciji. Ovaj proizvod je cruelty free i to mi je jako drago. Raspršivač lijepo raspršuje proizvod i neće vam se dogoditi na nekom mjestu dođe previše proizvoda i da izgledate mokro. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda. Alkohol je na trećem mjestu u sastavu, pa to imajte na umu ukoliko vam alkohol u sastavu smeta. Zbog tog alkohola, proizvod ima blago alkoholni miris.


Iz Farmasija navode da ovaj proizvod fiksira i osvježava make up, značajno produljuje njegovu trajnost i sprječava razmazivanje. Na licu oblikuje visokootporni zaštitni sloj koji se brzo suši, ne ostavljajući osjećaj težine i zatezanja što ga čini vrlo ugodnim čak i za cjelodnevno nošenje. Lagana formulacija, ne lijepi se za kožu, a pruža dugotrajan izgleda tek našminkanog lica. Za fiksiranje make up-a raspršite 2-4 puta s udaljenosti 20-25 cm. Prilikom nanošenja spreja, oči držite zatvorene. Za osvježenje šminke, raspršite nekoliko puta dnevno. 

Kao što sam već rekla, proizvod se lijepo raspršuje po licu te lijepo stopi sve proizvode, pogotovo one praškaste te ne izgledate brašnasto. Što se tiče produljenja trajanja make up.-a, ne bih rekla da nešto značajno produljuje njegovo trajanje, već samo blago i nećete cijeli dan imati make up kao što je izgledao kada ste se tek našminkali. Nije težak na licu te ga možete nositi cijeli dan. Brzo se suši. Koristila bih ga tako da nakon što našminkam cijelo lice, a prije nego stavim maskaru našpricam lice s određene udaljenosti zatvorenih očiju. Pošto sam jako smotana, jednom sam slučajno špricnula sprej u oči i dosta su me pekle, tako da pazite. Zbog alkohola u sastavu, a ako vam alkohol smeta, ne bih preporučila svakodnevno korištenje. Nisam ga koristila za osvježavanje make up-a, ako to radim, radim s nekakvom vrstom vode, iako i to rijetko, fiksator mi nema smisla za takvo korištenje. 

Za kraj mogu reći da sam zadovoljna ovim proizvodom i koristim ga jako često jer mi se sviđa kako make up izgleda nakon nanošenja.

Jeste li isprobali Farmasi fiksator? Koristite li fiksatore u svojoj make up rutini?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!
P.S. Do Božića nam je ostalo još samo 12 dana.

You May Also Like

0 komentari