EVELINE FACEMED+ HIJALURONSKA MICELARNA VODA ZA SUHU I OSJETLJIVU KOŽU

by - prosinca 12, 2017

Micelarne vode su obvezni dio moje svakodnevne rutine uklanjanja šminke.Smatram da su vrlo jednostavne za korištenje, a opet efektivne (naravno, kako koja). Nedavno sam bila u potrazi za novom micelarnom, a nisam ponovno htjela kupiti Garnierovu, koju inače kupujem i potrošila sam toliko bočica da ni sama više ne znam, odlučila sam isprobati neku novu i ugledala sam ovu Eveline. Kako mi se svidjela, saznajte u nastavku posta. 


Micelarna voda dolazi u prozirnoj plastičnoj bočici zapremnine 400 ml, a možete ju kupiti u Bipi i Dm-u po cijeni od 25-30 kn. Čep se dobro zatvara i nema straha da će se proizvod razliti.

Eveline u ponudi ima dvije micelarne: ružičastu za suhu, osjetljivu i reaktivnu kožu, te tirkiznu za masnu, odnosno mješovitu kožu. Iako je moja koža mješovita, odlučila sam se za ovu ružičastu verziju za suhu kožu, iz straha da bi me ona za masnu mogla isušiti.

Iz Evelina navode da je ova micelarna namijenjena za čišćenje suhe, iritirane i osjetljive kože, da uklanja čak i vodootpornu šminku s očiju i usana te da je pogodna za svakodnevnu njegu dehidrirane kože. Navode da su aktivni sastojci koje sadrži hijaluronska kiselina, AQUAXYL, D-pantenol te ekstrakt krastavca. Navode da je ova micelarna također 3 u 1: učinkovito uklanja čak i vodootpornu šminku, učinkovito pročišćava te ublažava iritacije.

Micelarna nema nikakav miris te je prozirna. Odlično uklanja make up s očiju i usana. Uklanja čak i maskaru i rekla bih da je mrvicu učinkovitija od moje voljene Garnier micelarne. Ipak. ne uklanja vodootpornu maskaru, no ja takve maskare rijetko nosim i to ne zamjeram. Iako je učinkovita, jako je nježna, te ne isušuje, ne iritira, ne zateže i ne peče, čak ni moje nešto osjetljivije oči. Iako ja svaku micelarnu, pa tako i ovu, nakon uklanjanja šminke, ispirem gelom za umivanje/ čišćenje lica.


Za kraj mogu reći da mi se ova micelarna jako svidjela i definitivno ću ju nastaviti kupovati te imate moje preporuke. 

Jeste li isprobali ovu micelarnu vodu? Koristite li micelarne i koja vam je najdraža?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!
P.S. Do Božića je ostalo još 13 dana.

You May Also Like

0 komentari