CATRICE KAMUFLAŽE

by - prosinca 06, 2017

Prije svega želim svim Nikolinama i ostalima koji slave svoj imendan danas sretan imendana! A ostali, jeste li dobili nešto od svetoga Nikole ili vas je posjetio Krampus? U današnjem postu ću pisati o svojim omiljenim korektorima, odnosno Catrice kamuflažama koji su već dugo vremena must have u mojoj make up kolekciji. Iako vjerujem da svi znate za ove proizvode i vjerojatno ste ih isprobati, htjela sam napisati post jer se radi o velikoj ljubavi. Zašto ih volim, saznajte u nastavku!


CATRICE TEKUĆA KAMUFLAŽA
Dolazi u pakiranju standardnom za tekuće korektore, sjajila i tekuće ruževe, zapremnine 5 ml s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Pakiranje je jednostavno, prozirno s crnim čepom i detaljima te kvalitetno izrađeno. Ima dobar aplikator. Možete ju kupiti u svim drogerijama po cijeni od 27,90 kn te ima zaštitu, odnosno malu prozirnu foliju koja spaja čep i donji dio, tako da znate ako ju je netko prije vas dirao. Prilikom kupnje možete birati između 3 nijanse, a ja sam odabrala onu najsvjetliju, 005 Light Natural. Najsvjetlija nijansa je uistinu vrlo svijetla, toliko da i meni, koja sam užasno svijetla i gotovo svi puderi u najsvjetlijim nijansama su mi pretamni, čak i posvjetljava područja koja želim posvijetliti.

Korektor je vrlo kremaste formule, ali je vrlo lagan. Lako se blenda te se stapa s kožom. Ne isušuje. Ponekad se zna uvući u pokoju finu liniju ispod očiju, ali ništa prestrašno. Vrlo je pigmentiran te pruža visoko prekrivanje. Potrebno je malo proizvoda za potpuno prekrivanje, u suprotnom može izgledati cakey. Dugotrajan je te je čak i vodootporan te uz setanje na licu potraje cijeli dan.

Ovaj proizvod koristim ispod očiju, za prekrivanje podočnjaka te na područjima koja želim posvijetliti, kao što je brada, sredina nosa te vrlo malo između obrva. Koristim ga i kao bazu za sjenila i u tu svrhu je također odličan, no imajte na umu da nemam masne kapke. Ne volim ga koristiti za prekrivanje prištića i ostalih nepravilnosti na licu, jer smatram da ih ne prekriva najbolje, barem ne u mome slučaju.

CATRICE KREMASTA KAMUFLAŽA
Catrice kremasta kamuflaža dolazi u malenoj crnoj posudici s prozirnim poklopcem. Ambalaža je kvalitetna te se čep otvara odvrtanjem. Količina proizvoda koju dobijete unutar posudice je 3 grama, a rok trajanja je 6 mjeseci nakon otvaranja. Možete ju kupiti u svim drogerijama po cijeni 20-25 kn. Kao i prethodna, ima zaštitu, odnosnu malenu foliju na jednom djelu spoja čepa i poklopca, koja ne sprječava zločeste osobe da otvore proizvod, već vas da znate da je otvoren prije kupovine.  Kao i prethodna kamuflaža, dostupna je u 3 nijanse, a ja sam, kao i obično, odabrala onu najsvjetliju, odnosno 010 Ivory, koja savršeno odgovara boji moje kože.

Ova kremasta kamuflaža je, logično, kremaste teksture, ali malo suša od prethodne, no i dalje vrlo kremasta. Lako se blenda te se nakon blendanja savršeno stapa s kožom. Lijepo je pigmentirana te je vrlo malo proizvoda potrebno za potpuno prekrivanje. Proizvod je dugotrajan i na licu traje cijeli dan, uz setanje naravno.

Zbog toga što je malo suša i malo teža od prethodne kamuflaže, ovaj proizvod ne koristim na podočnjacima, već na prištićima i ostalim nepravilnostima na licu koje odlično prekriva. Ovaj proizvod volim koristiti i na nosu koji se dosta masti i puder često ne izdrži na njemu onoliko koliko bih htjela. Zato ovaj proizvod nanesem u tankom sloju preko cijeloga nosa, kao svojevrsni primer i puder mi na ovaj način puno duže stoji.

Gore: Catrice Liquid Camouflage 005 Light Natural, dolje: Catrice Camouflage Cream 010 Ivory
Obje kamuflaže su odlični proizvodi koje koristim svakodnevno i jako ih volim! 

Jeste li isprobali ove proizvode? Kakvi su vaši dojmovi?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!
P.S. Do Božića je preostalo još 19 dana!

You May Also Like

0 komentari