AURA MATTE&SKINNY EYELINER

by - svibnja 06, 2020

Tuš je nešto što jako rijetko nosim, no s vremena na vrijeme ga volim staviti i onda želim dobar i kvalitetan tuš koji se lako nanosi. Takav mi se učinio Aura Matte&skinny tuš, a kakvi su dojmovi nakon poštenog testiranja, saznajte u nastavku posta!


Pakiranje je plastično, crno i mat, dosta tanko i jednostavno, s tek nekoliko detalja. Zaštićeno je, što je iznimno pohvalno jer znati da kupujete novi proizvod koji nitko prije vas nije dirao. Ukupna količina proizvoda je 1.2 ml, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja, a može se kupiti u DM i Bipa prodavaonicama koje drže Aura kozmetiku po cijeni od 48 kn.

Aura navodi nekoliko karakteristika proizvoda: mat efekt, vodootporan, brzo sušeći, otporan na trljanje, tanak aplikator, intenzivno crn.


Tuš dolazi u formi flomastera sa spužvastim aplikatorom. Aplikator je poprilično precizan i dug. Fleksibilan, ali opet dovoljno čvrst za nanošenje. Vrlo je lak za korištenje. Mala zamjerka ide na to što se vrh aplikatora nakon nekoliko korištenja potroši, odnosno gubi pigmentaciju u tom samom vrhu.


Tuš je odlične pigmentacije, intenzivne crne boje te se suši u mat finiš. Ne razlijeva se nakon nanošenja. Ne blijedi kroz dan niti se razmazuje, ali naravno, ne vjerujem da će preživjeti ako jako trljate oči, iako to nisam isprobavala. Odlične je trajnosti i traje na očima cijeli dan, preko 8 sati! Iako je vodootporan, lako se skida s očiju, čak i običnim odstranjivačima šminke. Ne osjetim ga na očima niti zateže, te nije izazvao nikakve iritacije oka.


I za kraj mogu reći da sam jako zadovoljna ovim tušem - lak je za korištenje, pigmentiran, crn, trajan. Sve što volim kod tuša!

Jeste li isprobali Aura Matte&skinny tuš? Koji je vaš omiljeni tuš?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari