NIVEA STRAIGHT FORMING SPREJ

by - rujna 07, 2019

Moja kosa je prirodno čudna - niti kovrčava niti ravna te gotovo svakodnevno stiliziram ili ravnam ili kovrčam, iznimke su kada sam posebno lijena i samo ju zavežem u čupavu punđu. Ipak, kada ju izravnam, često ne ostane ravna, nego skoči i čudno se uvije i ovaj sprej se činio kao idealno rješenje za taj problem. Testiram ga već nego vrijeme i danas prenosim svoje dojmove, a ako vas moji dojmovi zanimaju, nastavite čitati!


Proizvod dolazi u povećoj bijeloj mat ambalaži s nekoliko ružičastih detalja. Na poleđini su ispisane mnoge informacije, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U ambalaži se nalazi 250 ml proizvoda a možete ga kupiti u svim drogerijama i nekim prodavaonicama mješovite robe po cijeni od oko 30 kn. Ima odličan rašpršivač koji pušta fini sprej te ne "pljuje" proizvod.


Proizvod ima nešto intenziviji ugodan, pomalo slatkasti miris. Proizvod je proziran, odnosno ne ostavlja nikakvu boju na kosi. Iako se, po mome mišljenju, ovaj proizvod reklamira kao nešto novo i revolucionarno, ja smatram da je ovo običan lak za kosu, s nešto slabijom moći učvršćivanja. Pomalo je ljepljiv dok se ne upije i sljepljuje kosu ukoliko pretjerate s količinom ili ga nanesete preblizu. Ne isušuje kosu. Probala sam ga na sve načine - prije sušenje kose, prirodnim načinom ili fenom, prilikom peglanja - prije, poslije peglanja, svaki pramen posebno našpricati prije ili poslije i na koji god način ga isprobala, nisam primijetila da išta radi, kosa se ponaša kao i inače. Kako ne bih bacila cijeli ovaj proizvod, koristim ga za ukroćivanje baby hair vlasi ili prilikom poravnavanje kose, kada ju vežem u rep ili punđu i tako je okej, ne masti kosu, ali efekt nije baš dugotrajan.

Kao zaključak mogu reći da mi se ovaj proizvod nije svidio i ne vidim mu svrhu.

Jeste li isprobali Nivea Straight Forming sprej? Što je vaš u zadnje vrijeme razočaralo?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari