ESSENCE GLOW TO GO ILLUMINATING SETTING SPREJ

by - kolovoza 04, 2018

Ljeto je vrijeme kada svi želimo izgledati sjajno i to to doslovno sjajiti, a Essence nudi proizvod kojime upravo to možemo i postići. Kako mi se svidio ovaj proizvod, možete saznati u nastavku posta!


Proizvod dolazi u čvrstom neprozirnom pakiranju jako lijepoga dizajna. U ambalaži se nalazi 50 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Možete ga kupiti u svim drogerijama po cijeni od 28,90 kn. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda, a u sastavu proizvoda, na poprilično visokom, trećem mjestu nalazi se alkohol pa to imajte na umu ukoliko vam alkohol smeta. Raspršivač je poprilično loš i raspršuje poprilično velike kapljice te će vam se dogoditi da imate veće sjajne mrlje te preporučam da lice pretapkate spužvicom za make up kako biste sve lijepo spojiti i izbjegli te mrlje. Raspršivač je također dosta neprecizan i proizvod raspršuje posvuda. Raspršivač dobiva dislajk. Prije korištenja potrebno je protresti proizvod.


Sprej ima ružičasti iridescent sjaj te sadrži sitne sjajne ružičaste i zlatne čestice i pomalo se pjeni. Miris nije baš najbolji, no ništa strašno. Koži daje lijepi sjajni finiš, no važno ne koristiti malo proizvoda, odnosno ne pretjerivati. Lijepo sjedini sve praškaste proizvode, no ne produžuje trajanje make up-a. Nije izazvao nikakve iritacije na koži. Nije mastio moju masnu T zonu te koža uz ovaj proizvod nije izgledala puno masnije nego inače. Proizvod osim na licu možete koristiti i na tijelu i volim ga koristiti na majice s otvorenim ramenima i izgleda predivno.



Proizvod mi se sviđa, no ne koristim ga toliko često jer ne želim svaki dan imati sjajno lice i nemam vremena sve pretapkavati, ali kada poželim sjajan finiš na licu, vrlo rado posežem za njim.

Jeste li isprobali Essence Glow to Go Illuminating setting sprej?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari