L'OREAL MEGA VOLUME MISS BABY ROLL MASKARA

by - prosinca 17, 2017

Obožavam kupovati nove maske i kada vidim da je neka nova izašla, jedva ju čekam kupiti, a pogotovo kada je pakiranje ovako slatko. Kupila sam ju prije dosta vremena i stekla sam konačne dojmove te je krajnje vrijeme da vam prenesem svoje dojmove. Ako vas zanima više, nastavite čitati. 


Kako je ova maskara dio njihove Miss kolekcije maskara, oblik je isti kao i kod Miss Mange i Miss Hippie o kojima sam pisala ovdje. Donji dio je crne boje dok je češ pastelni, zelene i ružičaste boje. Na maskari se nalazi naziv maske i neki detalji. Pakiranje je meni preslatko i kvalitetno. Količina proizvoda koja se nalazi unutar ambalaže je 9.1 ml s rokom trajanja od 6 mjeseci od otvaranja, što je klasično kod maskara. Možete ju kupiti u svim drogerijama po cijeni od 70 kn, no Maybelline je često 30% snižen i to u svim drogerijama. Ja sam svoju kupila u Bipi i jako sam sretna što se tamo na ovim maskarama nalazi zaštita, koju možete vidjeti da slici ispod, tako da ste sigurni da ju nitko prije vas nije dirao.


Maskara ima vrlo zanimljivu četkicu; plastična je, kakve ja preferiram s kratkim spiralnom omotanim "dlačicama". Četkica je meni odlična, lijepo obuhvati trepavice i lijepo nanosi maskaru. Nisam imala problema s time da se zamažem dok nanosim maskaru.



Maskaru možete kupiti u nekoliko boja: klasičnoj crnoj i vodootpornoj crnoj, plavoj te ljubičastoj. Kako ja ne volim previše eksperimentirati s bojama, odlučila sam se za običnu crnu verziju koja je intenzivno crne boje. Maskara predivno produlji trepavice, što možete vidjeti da slici ispod. Daje malo volumena. Ne sljepljuje trepavice. Jako je trajna maskara i na trepavicama traje dok ju ne skinete. Ne trusi se, ali će se razmazati ukoliko vam jače suze očiju, no to je po meni očekivano i ne zamjeram. Maskara se lako skida micelarnom vodom.




Za kraj mogu reći da je ova maskara odlična! Zadovoljila je sve uvjete koje tražim kod maskare- daje volumen (no ne pretjerani), odlično produžuje trepavice te je dugotrajna. Koristim ju svakodnevno i jedna je od najdražih maskara koje sam isprobala!

Jeste li isprobali L'Oreal Miss Baby Roll maskaru? Koja je vaša najdraža maskara?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!
P.S. Do Božića je ostalo još 8 dana!

You May Also Like

0 komentari