MAYBELLINE THE COLOSSAL BIG SHOT VOLUME EXPRESS MASKARA

by - kolovoza 28, 2017

Volim isprobavati nove maskare i uvijek sam sretna kada neki drogerijski brend izbaci novu maskaru, tako da sam s veseljem kupila i ovu. Koristim li ju s veseljem, saznat ćete ako nastavite čitati.


Maskara dolazi u debeljuškastoj zlatnoj tubici s ljubičastim detaljima koja izgleda predivno, ali ju je teško uslikati i ostaju otisci prstiju, ali opet lako se čisti. Dostupna je u svim drogerijama po cijeni od vjerujem 65 kn, ali drogerije vrlo često imaju popuste na Maybelline asortiman, tako da ih često možete kupiti i jeftinije, kao što sam i ja u Bipi za oko 45 kn. Ne znam za druge drogerije, ali u Bipi dolazi zaštićena s ovom zaštitnom naljepnicom što mi se jako sviđa, jer ako nešto mrzim, to je kupiti sasušenu maskaru. Količina koji dobijete je 9,5 ml, a trebate ju potrošiti u roku od 6 mjeseci.


Četkica dolazi na ovoj drški s oblinama (ne znam kako bih drukčije to opisala, možete vidjeti na slici kako izgleda). Sama četkica je pomalo standardnoj oblika, nije plastična te ima puno iglica koje dobro kupe maskaru, obuhvaćaju sve trepavice i tako odlično nanose maskaru. Četkica je taman veličine, ni prevelika, ni premala tako da je lako baratati njome (iako mi nije omiljena maskara za koristiti na donjim trepavicama, ali može proći; na donjim trepavicama preferiram Maybelline Lash Sensational Luscious maskaru o kojoj sam pisala ovdje).




Tekstura maskare nije niti pregusta niti prerijetka, nego je nešto između i baš mi odgovarala. Već sam rekla da se lijepo nanosi na trepavice i obuhvaća ih sve. Jako lijepo produži trepavice i daje lagani volumen. Vrlo je crna. Traje tijekom cijelog dana i ne trusi se, a opet se lako skida micelarnom. Ponekad zna slijepiti nekoliko trepavica, ali ništa pretjerano i ne stvara spider legs trepavice. Prije nanošenja maskare uvijem trepavice i ono što sam primjetila s ovom je da ih malo oteža, malo padnu, tako da ih uvijem još jednom (dok je na njima jedan još maskare) i nanesem drugi sloj. Tako mi se pokazala najboljom i trepavice izgledaju jako dugačko. Na slikama ispod možete vidjeti učinak maskare.




Sve u svemu, maskara koja mi se svidjela i koristim ju gotovo svakodnevno i daje mi sve što želim od maskare - produžuje trepavice, daje im volumen (ne preveliki) i ne trusi se, a opet se lako skida. Imate moje preporuke!

Jeste li isprobali ove maskare? Koja je vaša omiljena maskara?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari