NYX STAY MATTE BUT NOT FLAT POWDER FOUNDATION

by - travnja 12, 2017

Ukoliko imate problema s mašćenjem kože, onda ste konstantno u potrazi za proizvodima koji će vam matirati lice. Danas ću vam pisati o Nyx Stay Matte But Not Flat puderu u kamenu. Ako vas zanima više, nastavite čitati.


Proizvod dolazi u crnome sjajnome pakiranju s jednostavnim natpisom o proizvodu. Proizvod dolazi na dva "kata", u prvome katu dobijete proizvod, a u drugome spužvicu za nanošenje proizvoda. Također dobijete i ogledalo unutra, što je vrlo praktično. Količina proizvoda koju dobijete je 7.5 grama koje morate potrošiti u 18 mjeseci, a cijena mu je oko 100 kn. Možete ga kupiti preko Diviana Cosmetics stranice, link ovdje. Nijansa koju ja imam je Alabaster, vrlo svijetla i odlično mi odgovara.



Iz Nyx-a kažu da je ovaj puder obogaćen mineralima, ne sadrži talk i ulja, otporan je na vodu i znoj te je ugodan, kao svila na koži. Ne bih baš rekla da je vodootporan, a za znoj ne znam jer nije vruće, ali znam da kada mi se lice umasti, ne svida se. Također je vrlo ugodan na koži. Također ispod možete vidjeti sastojke.



Pošto je ovo powder foundation, što znači da bi se mogao koristiti samostalno, ali meni se takav ne sviđa jer želim veće prekrivanje. Odličan je kao puder u kamenu, ali pošto daje veće prekrivanje, koristim ga kada želim jače prekrivanje i kada sam općenito jače našminkana. Također je jako dugotrajan i izdržat će gotovo cijelo nošenje make up- a uz eventualne sitne popravke, ako se zamastite. Odlično matira, ali izgleda prirodno na koži. Nijansa je vrlo svijetla i odlično izgleda. Nije izazvao nikakve iritacije.


Kao što sam već rekla, u pakiranju dobijete i spužvicu koja se meni ne sviđa na nanošenje jer proizvod aplicira nejednako i vrlo mrljavo i povlači puder koji ste ispod nanijeli tako da vam spužvicu ne preporučujem kod nanošenja ovoga proizvoda kao pudera u kamenu, već neki kist. Spužvica je dobra ukoliko ju koristite ga nanošenje ovag pudera samoga, ali ne daje jako prekrivanje.


Nijansa je kao što sam već rekla, nijansa je jako svijetla i neutralna i odgovarat će svim curama svijetle puti. ne posvjetljuje dodatno vaš puder.


Sve u svemu, ovaj proizvod mi se jako svidio i koristim ga kada želim dugotrajno i jako prekrivanje.

Jeste li već isprobali ovaj proizvod? Pišite mi!

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari