WET'N'WILD CONTOUR STICK

by - listopada 13, 2016

Konturiranje je u posljednje vrijeme ogroman trend i iako su mnogi drugi trendovi, potpuno suprotni , poput strobinga i nonturiranja pokušati oduzeti mjesto na tronu, konturiranje ne silazi s trona. Danas ću vam pisati recenziju jednoga proizvoda za konturiranje - Wet'n'Wild Contour sticka. Nedavno je Wet'n'Wild u svoju kolekciju uvrstio neke nove proizvode, a posebno su me zainteresirali prozivodi za konturiranje i željela sam ih isprobati.  Pa ako vas zanima više o ovome proizvodu, nastavite čitati.


Ukoliko ne znate što je konturiranje, objasnit ću ukratko. Koristite dvije nijasne, jednu tamniju od vaše kože i jednu svjetliju. Neka razlika bude u jednom do dva tona, ne previše jer će tada izgledati neprirodno. Tamniju nijansu koristite za skrivanje nekih dijelova lica, a svjetliju za naglašavanje. Iako sve ovisi o obliku lica koji imate, tamniju nijansu koristite uz liniju rasta kose, ispod obraza, na stranama nosa i na kostima vilice, a svjetliju ispod očiju, na čelu, po sredini nosa, na bradi i ispod crte kojom smo konturirali obraze. Sve je potrebno dobro izblendati. Da ja ne duljim, sve možete pronaći na youtubu, gdje je sve to detaljno objašnjeno i imate mnoštvo videa na izbor.

Vratimo se na proizvod kojemu je namijenjen ovaj post. Proizvod je izrađen od čvrste plastike i na odvrtanje je. Sam proizvod dolazi u kutiji na kojoj se sa stražnje strane nalaze osnovne upute za konturiranje. Proizvod je dostupan, koliko sam vidjela u jednoj nijasni - Light/ Medium i dostupan je u Bipi i Dm- u po cijeni od 44, 90 kn za 4 g proizvoda.





Želim napomenuti da je proizvod, kao i ostali W'n'W proizvodi cruelty-free, što mi je jako drago.


SASTAV:

Prijeđimo napokon na sam proizvod, odnosno ono što dobijete i s čime možete raditi. Dobijete dvije nijanse, svjetliju i tamniju i postoji razlika među njima. Tamnija nijansa je kremastija i samim time se lakše blenda, dok je tekstura svjetlije pomalo suha te se malo teže blenda. Lakše ih je izblendati pomoću kista, sa spužvicom ide teže.


Svjetlija nijansa je neutralna do hladna, dok je tamnija nijansa toplija. Obje nijanse su mat i dugotrajne (iako ja sve setam). Ono što također smatram problemom ovoga proizvoda je to da će curama sa svjetlijom kožom od mene (ako postoje hehe) tamnija nijansa biti pretamna, dok će curama koje nisu blijede, svjetlija nijansa biti presvijetla. (iako se uz dosta blendanja, može srediti), Smatram da bi svijetlija nijansa trebala biti kremastijai problem je što se uvlači u borice ispod očiju te bi tamnija nijansa trebala biti hladnija pošto je namijenjena konturiranju.

Na kraju, konačan dojam ovoga proizvoda je, onako, meh. Ne mogu reći da je proizvod loš, jer to nije, ali nije niti nešto što morate imati. Možda si jednostavno nismo legli jer nisam preveliki fan kremastih prozivoda, koji postoje i u kompaktnog obliku. Jeste li vi isprobale ovaj proizvod i kakvo je vaše mišljenje o njemu?

Želim vam ugodan dan i do čitanja :)

You May Also Like

0 komentari