CV MASKE ZA LICE// SOFT PILING MASKA, SLANA MASKA MRTVOG MORA, HIDRATANTNA MASKA, MASKA PROTIV PRIŠTIĆA, YOUNG SOFT UNICORN MASKA ZA PREKRASNU KOŽU

by - prosinca 16, 2017

Još ljetos sam kupila nekoliko vrećica CV maskica, jer jako volim maske za lice i volim isprobavati svake vrste, a ove su još bile na nekoj ludoj akciji, iako niti inače nisu skupe.Za ovaj post mi je trebalo dosta dugo vremena, kako bih sve proizvode isprobala i sastavila dojmove, pa ako vas zanima, nastavite čitati.

P.S. Samo jedna napomena, na ovoj prvoj fotografiji nalazi se četiri maskice, a ja ću pisati od pet maski jer sam jednu kupila naknadno.


Sve maske dolaze u šarenim vrećicama, a sadrže 2 puta po 7,5 ml. Meni je svaka vrećica dostatna za dva korištenja, tako da od jedne kupljenje maske imate dovoljno proizvoda za četiri korištenja. Maske su vrlo povoljne, cijena svake je 5-6 kn, a možete ih kupiti u Mulleru. Maske se preporučuju koristiti 1-2 puta tjedno, držeći ju na očišćenoj koži 10-15 minuta.


Prva maska o kojoj ću pisati je CV Young maska protiv prištića. Proizvod je veganski. Namijenjena je za nečistu, masnu i mješovitu kožu. Sadrži salicitnu kiselinu i cink. Proizvođač navodi i da je maska blagog djelovanja i pomaže u borbi protiv prištića, sjajnog ili masnog tena, pora i tvrdokornih nečistoća na koži. Na slici ispod možete vidjeti sastav ovog proizvoda.


Maska je bijele boje, pomalo ljepljive teksture i vrlo blagog mirisa. Gustoće je kao i ostale maske za lice te se vrlo lijepo nanosi plosnatim kistom. Ne suši se u potpunosti. Lako se ispire. Ova maska ostavlja kožu lagano matiranom, mekom i zaglađenom. Površinski su lagano očisti, no što se tiče prištića koje sam imala na licu, nije isušila i nije radila ništa po tom pitanju. Nije isušivala niti izazvala ikakve iritacije.



Sljedeća je CV Face slana maska Mrtvog mora. Proizvođač kaže da je ovo maska s kaolinom i soli Mrtvog mora. Namijenjena je za sve tipove kože koju dubinski čisti. Navode da kaolin veže višak masnoće, bisabolol i đumbir umiruju nadraženu kožu i vraćaju joj prirodnu ravnotežu. Ekstrakt nara dodatno hidratizira, a pantenol obnavlja kožu i ublažava iritacije. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda.


Maska je malo gušće teksture, bijele boje, blagog mirisa. Lako se nanosi plosnatim kistom, lijepo prekriva cijelo lice te se lagano skida. Ne skida se u potpunosti. Malo pecka lice, a jednom me jako pekla da sam ju morala skinuti. Maska površinski čisti lice, pore su malo čišće i manje. Koža je meka i glatka te matirana. Nije mi isušila lice.



CV Face hidratantna maska za lice je također veganski proizvod. Proizvođač navodi da je ova maska obogaćena njegujućim ekstraktom mara te da ekstrakt nara pruža svježu hidrataciju svakom tipu kože. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda.


Maska je nešto rjeđe, prozirnije boje i vrlo lagane teksture te se najlakše nanosi prstima. Maska se lagano upije u kožu te na licu ostavlja film koji se lagano ispire. Nije najugodnijeg mirisa, ali preživi se. Maska ne pruža neku pretjeranu, već vrlo laganu hidrataciju, a kožu ostavlja mekom i glatkom. Ne izaziva iritacije.



Sljedeća na redu je CV Face Soft piling maska, koja je također veganski proizvod. Proizvođač navodi da maska sadrži bambusov prah, ekstrakte bijelog čaja i lotusa koji odstranjuju prekomjerni talog na koži i nečistoće. Shea maslac i bademovo ulje ostavljaju nježan svilenkast i njegovan osjećaj na koži. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda.


Maska je kremaste teksture, blago ružičaste boje te sadrži vrlo sitne piling čestice. Ima blag i ugodan slatkasti miris koji se osjeti dok masku imate na licu. Lako se nanosi i prstima i kistom. Prilikom ispiranja, ja sam masku kružnim pokretima "umasiravala" u lice i potpomogla efektu pilinga. Maska radi vrlo nježan, ali učinkovit piling. Koža je zaglađena, meka i glatka. Koža nakon korištenja ove maske dobije lagani zdravi sjaj što mi se jako sviđa. Maska ne isušuje i ne izaziva iritacije.



Posljednja maska o kojoj ću pisati je CV Young Soft maska za prekrasnu kožu koja na pakiranju ima ovog prekrasnog jednoroga i baš mi je slatka.Također je veganska. Proizvođač navodi da će vas ova maska razmaziti svojom čarobno- nježnom teksturom te da je namijenjena za sve tipove kože. Na slici ispod možete vidjeti sastav proizvoda.


Tekstura ove maske je najgušća od svih navedenih te se najlakše nanosi prstima. Ugodnog je mirisa. Ne suši se u potpunost već se jedan dio lagano upije u kožu i ostavlja lagani mat film na koži. Kožu ostavlja mekom i glatkom. Nije izazvala nikakve iritacije na koži.


Za kraj mogu reći da su ove maske okej, ali ne rade ništa posebno na licu i vjerojatno neću ponoviti kupnju. Maska koja mi se najviše svidjela je Soft piling maska i nju ću vjerojatno kupiti ponovno. 

Jeste li isprobali CV maske za lice? Kakvi su vaši dojmovi?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!
P.S. Do Božića ima samo 9 dana!

You May Also Like

0 komentari